تولید 18 درصد گوشت سفید مازندران در ساری
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری از تولید 18 درصد گوشت سفید استان در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سید اسماعیل علوی با بیان اینکه شهرستان ساری دارای 311 واحد مرغداری گوشتی است، گفت: سالانه 50 هزار و 200 تن گوشت سفید در واحدهای پرورش طیور این شهرستان تولید می شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: پنج واحد موسسه جوجه کشی نیز با ظرفیت تولید 161 میلیون قطعه در این شهرستان فعالیت می کنند.
علوی ادامه داد: این شهرستان با تولید 18 درصد استان مازندران، نقش بسزایی در بازار مصرف این پروتئین در داخل و حتی خارج از استان ایفا می کند.
وی خاطرنشان کرد: گوشت سفید در مقایسه با قیمت بالای گوشت قرمز در بازار، نقش مهمی در سفره خانوار دارد و رایج تر است.
دیدگاه تان را بنویسید