Iranian Agriculture News Agency

تولید 18 درصد گوشت سفید مازندران در ساری

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری از تولید 18 درصد گوشت سفید استان در این شهرستان خبر داد.

تولید 18 درصد گوشت سفید مازندران در ساری

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سید اسماعیل علوی با بیان اینکه شهرستان ساری دارای 311 واحد مرغداری گوشتی است، گفت: سالانه 50 هزار و 200 تن گوشت سفید در واحدهای پرورش طیور این شهرستان تولید می شود.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: پنج واحد موسسه جوجه کشی نیز با ظرفیت تولید 161 میلیون قطعه در این شهرستان فعالیت می کنند.

علوی ادامه داد: این شهرستان با تولید 18 درصد استان مازندران، نقش بسزایی در بازار مصرف این پروتئین در داخل و حتی خارج از استان ایفا می کند.

وی خاطرنشان کرد: گوشت سفید در مقایسه با قیمت بالای گوشت قرمز در بازار، نقش مهمی در سفره خانوار دارد و رایج تر است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید