مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد:
6200 تن گوشت سفید در محمودآباد تولید شد/ درآمد اقتصادی 2500 میلیاردی
مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از تولید 6 هزار و 206 تن گوشت سفید در واحدهای مرغداری این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محمد هادیزاده مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون 6 هزار و 206 تن گوشت سفید آماده طبخ در مرغداریهای شهرستان محمودآباد تولید و به بازار فروش عرضه شد، اظهار کرد: ارزش ناخالص این مقدار گوشت تولیدی بالغ بر دو هزار و 544 میلیارد و 374 میلیون ریال است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد افزود: این شهرستان دارای 64 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و 155 هزار قطعه در هر دوره، دو واحد مرغ مادر به ظرفیت 48 هزار قطعه و دو واحد جوجه کشی با ظرفیت 30 دستگاه است.
هادیزاده تصریح کرد: با توجه به اینکه مرغ رایج ترین گوشت سفید مصرفی بین مردم است، شناسایی گوشت سالم و تازه آن دارای اهمیت ویژه ای است و تردیدی نیست که مرغ جایگزینی سالم و مناسب برای گوشت قرمز است.
دیدگاه تان را بنویسید