معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران:
جوجه ریزی 16 میلیون قطعهای در مازندران/ تولید 26 هزار تن گوشت سفید
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: مهرماه امسال 15 میلیون و 927 هزار و 893 قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان انجام شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محمدمهدی عباس زاده بیان کرد: طی این مدت 43 میلیون و 972 هزار و 423 قطعه جوجه یکروزه گوشتی در کارخانهها جوجه ریزی و 22 میلیون و 519 هزار و 204 قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.
وی ادامه داد: پیشبینی میشود با این تعداد جوجه ریزی 25 هزار و 960 تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
این مسئول بابیان اینکه شهرستانهای ساری، آمل و قائمشهر بیشترین میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی را انجام دادند، افزود: شهرستان ساری با دو میلیون و 285 هزار و 940 قطعه رتبه نخست، آمل با دو میلیون و 172 هزار و 840 قطعه رتبه دوم و قائمشهر با یکمیلیون و 492 هزار و 20 قطعه رتبه سوم تعداد جوجه ریزی را در مهرماه امسال به خود اختصاص دادند و رتبههای بعدی به شهرستانهای بابل، نکا، جویبار، بهشهر، بابلسر و نور اختصاص دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: آمار جوجه ریزی گوشتی در مهرماه امسال به ترتیب در هفته اول 4.1 میلیون قطعه، هفته دوم 3.3 میلیون قطعه، هفته سوم 4.1 میلیون قطعه و هفته چهارم 4.4 میلیون قطعه بود.
وی گفت: سویه رأس با 8.9 میلیون قطعه جوجه ریزی رتبه اول، سویه آرین با جوجه ریزی 5.5 میلیون قطعهای رتبه دوم، سویه آربراکرز (آپلاس) با 729 هزار قطعه جوجه ریزی رتبه سوم و سویه کاب با 685 هزار قطعه جوجه ریزی رتبه چهارم را به خود اختصاص دادند.
دیدگاه تان را بنویسید