سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران:

جوجه‌ریزی 16.7 میلیون قطعه‌ای در مازندران/ تولید 30 هزار تن گوشت سفید

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: بهمن‌ماه امسال 16 میلیون و 704 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های گوشتی استان انجام شد.

جوجه‌ریزی 16.7 میلیون قطعه‌ای در مازندران/ تولید 30 هزار تن گوشت سفید
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، بابک مومنی از جوجه ریزی 16 میلیون و 704 هزار و 889 قطعه‌ای در مرغداری‌های گوشتی استان مازندران بهمن‌ماه امسال خبر داد.

وی افزود: برای تامین امنیت غذایی جامعه و تنظیم بازار، بهمن‌ماه امسال 16 میلیون و 704 هزار و 889 قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های گوشتی و 303 هزار و 365 قطعه جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان انجام شد.

وی ادامه داد: بهمن‌ماه امسال 60 میلیون و 592 هزار و 574 قطعه جوجه یک روزه گوشتی در کارخانجات جوجه‌کشی و 31 میلیون و 506 هزار و 416 قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود با این تعداد جوجه ریزی، 30 هزار و 755 تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

مومنی با بیان اینکه شهرستان‌های ساری، آمل، قائم شهر و نکا به ترتیب بیشترین تعداد جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی داشتند، گفت: شهرستان ساری با دو میلیون و 365 هزار و 410 قطعه رتبه نخست، آمل با دو میلیون و 40 هزار و 440 قطعه رتبه دوم و قائم شهر با یک میلیون و 582 هزار و 699 قطعه جایگاه سوم بیشترین تعداد جوجه ریزی استان در بهمن‌ماه امسال را به خود اختصاص دادند و رتبه‌های بعدی به شهرستان‌های بهشهر، بابل، نکا، جویبار و نور تعلق گرفت.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: آمار جوجه‌ریزی گوشتی در بهمن‌ماه امسال به ترتیب در هفته اول 4.3 میلیون قطعه، هفته دوم 4.3 میلیون قطعه، هفته سوم 4.5 میلیون قطعه و هفته چهارم 3.3 میلیون قطعه بود.

وی گفت: از این تعداد جوجه‌ریزی‌ انجام شده، سویه راس با تعداد 8.5 میلیون قطعه رتبه اول، سویه آرین با تعداد جوجه ریزی 5.1 میلیون قطعه رتبه دوم، سویه آربراکرز (آپلاس) با تعداد جوجه ریزی 2.5 میلیون قطعه رتبه سوم و سویه کاب با تعداد جوجه ریزی 491 هزار قطعه رتبه چهارم را به خود اختصاص دادند.

 

خبرنگار: محمدتقی طاهری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید