معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران:
جوجه ریزی 100 میلیون قطعهای در مرغداریهای مازندران
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی 100 میلیون قطعهای در مرغداریهای استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محمدمهدی عباسزاده بیان کرد: از 16 مهرماه سال گذشته تا 16 فروردین ماه امسال، 100 میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی استان انجام شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه در این مدت 359 هزار تن شیر در دامداریهای استان تولید و به بازار عرضه شد، افزود: 35 هزار تن گوشت قرمز و 185 هزار تن گوشت مرغ صنعتی در استان تولید شد.
وی با اشاره به اینکه از 16 مهرماه سال گذشته تا 16 فروردین ماه امسال، دو هزار و 800 تن تخم مرغ در مرغداریهای صنعتی استان تولید شد، گفت: برای حمایت از بخش دامپروری 711 هزار تن انواع نهادههای دامی در استان تامین و توزیع شد.
خبرنگار: محمدتقی طاهری
دیدگاه تان را بنویسید