مدیر جهاد کشاورزی بابل خبر داد
تولید 21 هزار تن شیر خام در بابل به ارزش 635 میلیارد
مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: سه ماه نخست امسال 21 هزار و 171 تن شیر خام به ارزش اقتصادی 635 میلیارد ریال در دامداری های این شهرستان تولید شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سید احمد طاهری اظهار کرد: سه ماه نخست امسال 21 هزار و 171 تن شیر خام در دامداری های شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ادامه داد: ارزش اقتصادی این مقدار شیر خام تولیدی 635 میلیارد ریال است.
به گفته طاهری، شهرستان بابل رتبه اول تولید شیر را در استان مازندران به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل با بیان اینکه کل ظرفیت دامی این شهرستان 84 هزار و 686 راس گاو است، تصریح کرد: این شهرستان دارای 13 مرکز جمع آوری شیر به ظرفیت اسمی 240 تن و ظرفیت عملی 300 تن است.
طاهری با اشاره به اینکه شیر خام، شیری است که به منظور از بین بردن باکتریهای مضر، پاستوریزه نشده تحت تأثیر حرارت قرار نگرفته و این شیر میتواند از هر حیوانی گاو، شتر و گوسفند بدست آید، گفت: شیر خام میتواند میکروبهای خطرناک حمل کند که ممکن است خطرات جدی سلامت انسان را تهدید کند.
وی افزود: می توان با فرایند پاستوریزاسیون، یعنی حرارت دادن شیر با درجه حرارت بالا در طولانی مدت و به اندازه کافی برای از بین بردن میکروبهایی که سبب بیماری است، شیر را پاستوریزه کرد.
دیدگاه تان را بنویسید