رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذا جهاد کشاورزی مازندران خبر داد
صدور مجوز محصول گواهی شده برای چهار محصول کشاورزی در مازندران
رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذا سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه برای چهار محصول کشاورزی پیاز، تربچه، فلفل شیرین و فلفل دلمه ای در استان پروانه محصول گواهی شده صادر شد، گفت: مرکبات، برنج، خیار و سیر نیز در شرف دریافت مجوز محصولات گواهی شده، هستند.

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سید علا ابوالحسنی گفت: کشاورزی به عنوان تامین کننده اصلی غذای مورد نیاز انسان در دهه های اخیر شاهد پیشرفت های شگرفی بوده و توانسته است با افزایش کمیت و کیفیت تولیدات، سهم بسزایی در افزایش امنیت غذایی ایفا کند.
رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذا جهاد کشاورزی مازندران افزود: اطمینان از کیفیت و سلامت محصولات بویژه با توجه به مصرف نهاده های مختلف در سال های اخیر به طور جدی مورد توجه مسوولین و برنامه ریزان بخش کشاورزی و مصرف کنندگان این محصولات قرار گرفته است.
این مسوول تصریح کرد: کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی به عنوان برآیندی از کیفیت خاک، آب، نهاده ها و عملیات زراعی مناسب و مدیریت صحیح و علمی قابل دست یابی است و این مهم می تواند با تولید محصولات گواهی شده بعنوان گامی مهم در این عرصه محقق شود.
وی با بیان اینکه برای چهار محصول کشاورزی پیاز، تربچه، فلفل شیرین و فلفل دلمه ای در استان پروانه محصول گواهی شده صادر شد، گفت: مرکبات، برنج، خیار و سیر نیز در شرف دریافت مجوز محصولات گواهی شده، هستند.
دیدگاه تان را بنویسید