Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی تنکابن:

850 تن گوشت سفید در تنکابن تولید شد/ فعالیت 30 مرغداری گوشتی

مدیر جهاد کشاورزی تنکابن از تولید 850 تن گوشت سفید در مرغداری‌های این شهرستان در سه ماهه اول امسال خبر داد.

850 تن گوشت سفید در تنکابن تولید شد/ فعالیت 30 مرغداری گوشتی
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، ابراهیم کاویانی با اشاره به میانگین چهار دوره ای جوجه‌ریزی سالیانه در مرغداری‌های شهرستان تنکابن، گفت: در حال حاضر 29 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و 926 هزار قطعه در این شهرستان فعال است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن تاکید کرد: نظارت مستمر و دقیق بر این واحد‌های تولیدی می‌تواند در بهبود وضعیت مرغداری‌ها تاثیر بسزایی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه 3 ماهه نخست امسال، 850 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و به بازار عرضه شد، گفت: شهرستان تنکابن دارای 30 واحد مرغ گوشتی است و پیش بینی می شود تولید گوشت سفید این شهرستان به 5 هزار تن در سال برسد. 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید