پیش‌بینی برداشت هزار تن انجیر در گلوگاه مازندران

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال یک‌هزار تن انجیر از باغات شهرستان برداشت شود.

پیش‌بینی برداشت هزار تن انجیر در گلوگاه مازندران

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مهدی باباجانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه  با بیان اینکه سطح زیرکشت انجیر در شهرستان گلوگاه ۱۵۰ هکتار است، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال یک‌هزار تن انجیر از باغات شهرستان برداشت شود.

وی انجیر‌های سفید، زعفرانی و سیاه را از مهمترین گونه‌های انجیر در شهرستان گلوگاه اعلام کرد و گفت: انجیر گلوگاه را می‌توان ارگانیک‌ترین انجیر کشور دانست چراکه تولیدکنندگان این منطقه از هیچ کود و سمی برای پرورش استفاده نمی‌کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه ادامه داد:  انجیر‌های گلوگاه بیشتر به صورت تازه خوری و بساط کردن کنار خیابان‌ها به فروش می‌رسد و بخشی از آن نیز توسط بانوان این شهر در کارگاه‌های کوچک خانگی به مربا، سرکه یا شیره انجیر تبدیل می‌شود.

وی با بیان اینکه ایجاد صنایع تبدلی انجیر چندین سال است در این شهرستان مطرح می‌شود، افزود: ایجاد صنایع تبدلی انجیر حلقه مفقوده توسعه این شهرستان است که برای ایجاد آن باید تسهیلات و حمایت‌های ویژه‌ای انجام شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید