سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی نوشهر:
8300 تن گوشت سفید و قرمز در نوشهر تولید شد
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی نوشهر از تولید 8 هزار و 348 تن گوشت سفید و قرمز در این شهرستان در 6 ماه اول امسال خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، جواد محمودی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی نوشهر با اشاره به اهمیت امنیت غذایی و تامین مواد پروتئینی جامعه، از تولید 8 هزار و 348 تن گوشت سفید و قرمز در این شهرستان در 6 ماه اول امسال خبر داد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نوشهر ادامه داد: 6 ماه اول امسال 4 هزار تن گوشت سفید آماده طبخ در 28 واحد مرغداری گوشتی فعال در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
وی با بیان اینکه 815 واحد دامداری صنعتی و سنتی با 247 هزار و 886 رأس دام سبک و سنگین در مناطق دشت و کوهستانی این شهرستان وجود دارد، گفت: این شهرستان با تولید 4 هزار و 348 تن گوشت قرمز، سهم بسزایی در تامین مواد پروتئین جامعه دارد.
دیدگاه تان را بنویسید