مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بهار:
پیشبینی تولید ۲۳ هزار تن سیر در بهار
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بهار از پیشبینی تولید ۲۳ هزار تن محصول سیر در اراضی شهرستان بهار خبر داد و گفت: بیش از ۹۰ درصد کشت سیر در شهرستان مکانیزه انجام شده است.
به گزارش خبرنگار ایانا در همدان، عبدالحسین اکبری با بیان اینکه در سال زراعی جاری هزار و 600 هکتار سیر با پیشبینی تولید 23 هزار تن محصول در اراضی بهار کشت شده است، گفت: بیش از 90 درصد کشت سیر در شهرستان مکانیزه انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه ۵۵۰ بهرهبردار در شهرستان بهار به کشت و کار محصول سیر مشغول هستند، افزود: سیر استان مرغوبیت خاصی دارد و نسبت به سیر دیگر مناطق جهان زبانزد و معروف است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار با توجه به برنامههای ابلاغی طرح الگوی کشت و تاکید بر توسعه محصولات کم آببر در سال جاری خاطرنشان کرد: تمام سطوح کشت شده این محصول مجهز به سیستمهای آبیاری تحت فشار است.
وی با اشاره به اینکه ارقام مورد کشت در این شهرستان شامل سیر سفید و قرمز است، توضیح داد: سالانه بخشی از محصول تولیدی سیر در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی شهرستان فرآوری میشود اگرچه به ایجاد واحدهای فرآوری بیشتری به منظور جلوگیری از خام فروشی و ایجاد اشتغال و ارزش افزوده نیاز است.
اکبری با توجه به میزان تولید این محصول و نیاز به انبارداری مناسب گفت: مجوز دو واحد سردخانه نگهداری سیر با ظرفیت پنج هزار تن صادر شده است به طوری که در حال حاضر ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی ادامه داد: برداشت محصول در شهرستان بهار از اواخر خرداد تا اواخر تیرماه انجام میشود، همچنین همه ساله کاشت این محصول از دهه اول مهرماه شروع و تا اواسط آبان ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار اضافه کرد: تامین نهادههای مورد نیاز، برگزاری برنامههای آموزشی گروهی و انفرادی، بازدیدهای کارشناسی و ارائه توصیههای فنی همچنین نظارت و کنترل در مراحل کاشت، داشت و برداشت از جمله اقدامات انجام شده در این بخش است.
دیدگاه تان را بنویسید