Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان:

رتبه دوم استانی همدان در تولید قارچ و کمپوست

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان از رتبه دوم همدان در تولید قارچ خوراکی و کمپوست در سطح استان خبر داد.

رتبه دوم استانی همدان در تولید قارچ و کمپوست

به گزارش خبرنگار ایانا در همدان، رحمان ایرانپور از رتبه دوم تولید قارچ خوراکی و کمپوست شهرستان همدان در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: همدان دارای سه واحد صنعتی پرورش قارچ خوراکی با مجموع ظرفیت اسمی هزار و ۲۰۰ تن در سال است.

وی با بیان اینکه سطح زیر کشت سالانه قارچ خوراکی شهرستان بیش از ۵۵ هزار مترمربع است افزود: با این میزان سطح زیر کشت حدودا یک هزار تن قارچ خوراکی تولید می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان یادآور شد: عملکرد تولید قارچ خوراکی در همدان به طور متوسط ۱۸ کیلوگرم در هر مترمربع است. 

وی با تاکید بر اینکه یک واحد تولید کمپوست نیز با ظرفیت اسمی ۱۰ هزار تن در سال فعال است خاطرنشان کرد: این واحد بیش از ۷۰ نفر اشتغال‌زایی ایجاد کرده است. 

ایرانپور اضافه کرد: قارچ‌ها از لحاظ ارزش مصرفی به سه دسته تقسیم می‌شوند، خوراکی، سمی و دارویی همچنین قارچ‌های خوراکی به دو دسته قارچ مصرفی و دکمه‌ای تقسیم می‌شوند.

 

خبرنگار: مرتضی ماجدی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید