لیگ برتر انگلستان
آتش بازی لیورپول در روز درخشش محمد صلاح
لیورپول - ساوتهمپتون
لیورپول موفق شد در خانه خود ساوتهمپتون را با 3 گل شکست دهد.

لیورپول ابتدا با گل وسلی هوئدت (گل به خودی) در دقیقه 10از حریف خود پیش افتاد و سپس در دقیقه 21 ژوئل ماتیپ گل دوم این تیم را به ثمر رساند و در نهایت محمد صلاح در دقیقه 48 تیر خلاص را به قلب ساوتهمپتون شلیک کرد تا لیورپول با خیالی آسوده صدرنشین لیگ برتر شود.
محمد صلاح ستاره مصری لیورپول دیروز موفق شد دروازه ساوتهمپتون را گشوده و خود را در این فصل لیگ برتر 3 گله کند تا همچنان امیدوار به رسیدن به صدر جدول گلزنان و هازارد و متروویچ 5 گله باشد.
فردا مراسم بهترین جهان از سوی فیفا برگزار خواهد شد و قرار است یکی از بین محمد صلاح، کریستیانو رونالدو و لوکا مودریچ عنوان مرد سال فوتبال جهان را از آن خود کند. اگر شانس ستاره مصری از 2 نامزد دیگر کمتر است، اما به هر حال صلاح فصل فوق العاده ای داشته و لایق حضور در جمع 3 کاندیدای نهایی بود.
دیدگاه تان را بنویسید