نفرات برتر نخستین جشنواره آشپزی با قارچ در شهرکردمعرفی شدند
برترینهای نخستین جشنوار ه آشپزی با قارچ در شهرکرد معرفی شدند.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری،هیات داوران پس از بررسی غذاهای متنوع و سنتی که ماده اولیه آنها از قارچ تشکیل شده بود، ۱۳ شرکت کننده را به عنوان نفرات برتر جشنواره آشپزی با قارچ انتخاب کردند.
پس از بررسی سرکار خانم نرگس حسینی با پخت غذای کیوسکی قارچ پفکی،سرکار خانم ملیحه رحمتی قارچ شکم پر و سرکار خانم وجیهه عباسی با پخت غذای خورشت فسنجان با قارچبه ترتیب مقام نخست تا سوم جشنواره قارچ شهرکرد را به دست آوردند
هدف از برگزاری این جشنواره افزایش مصرف سرانه قارچ به عنوان غذای سلامتی و گامی در راستای پایدارسازی واحدهای تولیدی در چهارمحال و بختیاری است.
این استان با تولید سالانه شش هزار و ۲۰۰ هزار تن قارچ، رتبه ششم تولید این محصول را در کشور از آن خود کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید