کشت پیاز در شهرستان کیار پایان یافت
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار از پایان کشت پیاز در دو رقم سفید و زرد در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار از پایان کشت پیاز در دو رقم سفید و زرد در سال زراعی 1401 در شهرستان به سطح 63 هکتار خبر داد.
داوودی نیا افزود: به علت سازگاری بهتر محیطی شهرستان با دو رقم سفید و زرد، تناژ بالا ودیر به ثمر رسیدن پیاز قرمز بیشتر این دو رقم کشت می شود.
همچنین شهین شیروانی کارشناس و مسئول زراعت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کیار گفت: عملکرد این محصول را در هر هکتارمیانگین عملکرد70 تن است.
وی گفت: در مدت 4 ماه یعنی از زمان کاشت تا برداشت به طور میانگین در هر هکتار80 نفر روز در مزارع مشغول به فعالیت هستند.
دیدگاه تان را بنویسید