برداشت ۲۴۰ هزار تُن محصولات باغی در چهارمحال و بختیاری
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه سالانه به طور متوسط 240 هزار تُن محصولات باغی از سطح باغات استان برداشت میشود، گفت: ارزش افزوده محصولات باغی نسبت به کل محصولات کشاورزی تولید شده در استان 34 درصد است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال وبختیاری، حسین برزگر، با اشاره به اینکه سالانه به طور متوسط ۲۴۰ هزار تُن محصولات باغی از سطح باغات چهارمحال و بختیاری برداشت میشود، گفت: ارزش افزوده محصولات باغی نسبت به کل محصولات کشاورزی تولید شده در استان ۳۴ درصد است.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه هماکنون ۴۴ هزار هکتار از اراضی استان به زیر کشت باغات رفته است، ادامه داد: از این میزان ۴۰ هزار هکتار شامل باغات مفید و مابقی گیاهان دارویی و قلمستانهای استان است.
وی افزود: بادام، گردو، هلو، آلوچه، گیلاس، آلبالو و زردآلو از جمله مهمترین محصولات باغی استان هستند.
برزگر اضافه کرد: ارزش کل تولیدات باغی استان بین پنج تا ۶ هزار میلیارد تومان است و نسبت به سایر محصولات زراعی ارزش افزوده بالایی دارد و همچنین مصرف آب در بخش باغبانی نسبت به زراعت کمتر است و میزان اشتغال بالاتری هم دارد.
وی عنوان کرد: خوشبختانه امسال سرمازدگی نسبت به سالهای گذشته در باغات استان بسیار محدود و ناچیز بود.
رئیس جهاد کشاورزی استان گفت: در برخی نقاط سرمازدگی تشعشعی و در باغات بادام، زردآلو و آلوچه مشاهده شده است.
دیدگاه تان را بنویسید