پخت با کیفیت از مهمترین وظایف نانوایی هاست
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت:پخت به موقع نان و رعایت ساعات کاری و پخت با کیفیت از مهمترین وظایف نانوایی هاست.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان کردستان، محمد فرید سپری در حاشیه بازدید از نانوایی های سنندج اظهار کرد: گفتوگوی صمیمانه و حضور در میان مردم به جهت شنیدن درد دل و خواستههای مردمی وظیفه مدیران در تمام سطوح است.
وی افزود: علاوه بر شنیدن مردم نظارت بر کیفیت خدمات مورد نیاز مردم نیز نیازمند حضور میدانی مدیران است و ما مسئولان به عنوان خادمان مردم از این مهم نباید غفلت کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان حضور میدانی در نانواییها را به جهت بازدید و بررسی میدانی از کیفیت پخت، توزیع و رعایت ساعات کاری و با توجه بهبارش برف سنگین، نان را بهعنوان قوت اصلی مردم دانست و بیان کرد: پخت به موقع نان و رعایت ساعات کاری و پخت با کیفیت از مهمترین وظایف نانوایی هاست.
سپری تاکید کرد: پلمب در انتظار نانواییهای متخلف که رعایت نمیکنند خواهد بود و نظارت بر نانواییهای استان کردستان تشدید خواهد میشود.
وی خاطرنشان کرد: نظارت و پایش از نظر کیفیت، وزن تعیین شده و رعایت بهداشت نان در دستور متولیان قرار خواهد گرفت و این مهم به دقت رصد خواهد شد.
شایان ذکر است رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان امروز چندین واحد خبازی ( نان لواش، و سنگک) متخلف بدلیل عدم پخت و عرضه نان تذکرات کتبی و برای تعدادی هم که در حال پخت نان بودند به منظور رضایت مندی مردمی افزایش سهمیه آرد تخصیص داده شد.
دیدگاه تان را بنویسید