از 14 اسفند آغاز شد؛
تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی شهرستان سیرجان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان گفت: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان و مسافران از ۱۴ اسفند طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی آغاز و تا ۱۲ اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، محمودآبادی افزود: آمادگی کامل و هماهنگی شبکه دامپزشکی با دستگاه های اجرایی حوزه سلامت و امنیت غذایی در راستای اثر بخشی بیشتر اقدامات نظارتی به منظور رسیدن به نتیجه مطلوب در کلیه مراحل تولید، توزیع و عرضه بهداشتی فراورده های خام دامی و انجام عملیات بازرسی در قالب گشت های تیمی مشترک با دستگاه های اجرایی شامل دستگاه قضایی، مرکز بهداشت، اداره صمت در دستور کار شبکه دامپزشکی قرار دارد.
وی هدف از تشدید نظارت بهداشتی را رعایت کامل دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور و نیز اجرای دقیق برنامه های نظارتی و عملیاتی با بهرهگیری از تمامی امکانات و تجهیزات اعلام کرد و افزود: در قالب طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی عید نوروز اکیپهای سیار دامپزشکی در سطح شهرستان در دو نوبت صبح و بعدازظهر بر واحدهای توزیع و عرضه مرغ و ماهی، گوشت قرمز، رستورانها، کبابیها،قصابیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی و سایر اماکن فرآورده های دامی نظارت دقیق میکنند.
دیدگاه تان را بنویسید