اختصاص 5860 هکتار اراضی کشاورزی شهرستان بردسیر به کشت یونجه

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر گفت: در سال زراعی جاری سطحی بالغ بر 5860 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کاشت یونجه اختصاص یافته است.

اختصاص 5860 هکتار اراضی کشاورزی شهرستان بردسیر به کشت یونجه

 به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان،  حیدرآبادی افزود: یونجه دارای ارقام مختلفی است که در شهرستان بردسیر غالبا از رقم‌های همدانی، رنجر، بمی و مائوپا استفاده می‌شود.

حیدرآبادی بیان کرد: محصول یونجه  در شهرستان بردسیر غالبا برای تامین خوراک دام مورد استفاده قرار می‌گیرد و کشاورزان وبهره‌برداران پس از برداشت و ذخیره‌سازی میزان مورد نیاز دام‌های خود، مقدار مازاد محصولات را به دامداری‌های صنعتی سطح شهرستان و استان‌های هم‌جوار عرضه می‌کند.

حیدرآبادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر اعلام کرد: یونجه یکی از گیاهانی است که برای اولین بار در ایران یافت شد و در زمان‌های گذشته مادها برای اینکه حیوانات را رام کنند از یونجه استفاده می‌کردند. یونجه یکی از گیاهان چند ساله و دائمی با ریشه راست است که راست ترین ریشه آن به ریشه اول مشهور است.

وی اضافه کرد: فصل پاییز و فصل بهار بهترین زمان برای کاشت یونجه است و البته باید بدانید که کاشت پاییزه ارجح‌تر از کاشت بهاره است.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید