سرپرست مدیریت جهاد کشاوری شهرستان نرماشیر اعلام کرد:

صدور 39 مجوز گلخانه هیدروپونیک در سال جاری باسطح زیر کشت 25 هکتار و اعتباری بالغ بر536 میلیارد ریال

رخشان سرپرست مدیریت جهاد کشاوری شهرستان نرماشیر: با توجه به کم آبی های منطقه، کشت محصولات با نیاز آبی کم در شهرستان در اولویت کارها است.

صدور 39 مجوز گلخانه هیدروپونیک در سال جاری باسطح زیر کشت 25 هکتار و اعتباری بالغ بر536 میلیارد ریال

به گزارش خبرنگار ایانا در کرمان، وی افزود: در این راستا، کشت هیدروپونیک یکی از اولویت ها در این شهرستان به عنوان راهکار گذر از خشکسالی می باشد.

 سرپرست مدیریت جهاد کشاوری شهرستان نرماشیر به مزایای کشت گلخانه هیدروپونیک اشاره کرد و گفت: رونق تولید، افزایش عملکرد در واحد سطح، بازاریابی و صادرات بهتر، افزایش کارآیی مصرف آب، و تامین امنیت غذایی از مهمترین مزیتهای این کشت محسوب می شود.

رخشان تصریح کرد: در 6 ماهه نخست امسال  39 مجوز گلخانه هیدروپونیک جدید با سطح زیر کشت 25 هکتار و اعتباری بالغ بر 536 میلیارد ریال ازتسهیلات تبصره 18 جهت احداث گلخانه در شهرستان صادر شده است.

 

 

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید