در هفته نخست تیرماه رقم خورد؛
افزایش قیمت گوشت قرمز؛ کاهش قیمت مرغ و تخممرغ
بهای گوشت گوسفند معادل 2.3 درصد و گوشت تازه گاو و گوسـاله 2.2 درصـد افزایش ولی قیمت گوشت مرغ معادل 4.2 درصد کاهش یافت.
در هفته اول تیرماه، تخم مرغ افزایش قیمت یافت، گوشت گوسفندی و گوشت گوساله گران شد، اما قیمت مرغ کاهش یافت.
به گزارش ایانا، بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 8 تیرماه را منتشر کرد که بر اساس این گزارش در این هفته در گروه لبنیات قیمت ماست پاستوریزه و شیر پاستوریزه بدون تغییر بـود. بهـای پنیر پاستوریزه معادل 0.2 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین 0.7 درصـد تـا 2.6 درصـد افـزایش یافـت. بهای تخم مرغ معادل 2.4 درصد کاهش داشت و شانهای 11 هزار و 500 تا 18 هزار تومان فروش میرفت.
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج وارداتی غیر تایلندی معادل یک درصد، برنج داخله درجـه یـک 0.8 درصد و برنج داخله درجه دو 0.7 درصد افزایش یافت. در گروه حبوب بهای لوبیا چیتی معادل یک درصد و لوبیا چشمبلبلی 0.6 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین 0.1 درصد تا یک درصد افزایش داشت.
همچنین در گروه میوههای تازه بهای هلو معادل 5.9 درصد، انگور 2.7 درصد و خربزه 12.3 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام بین 1.8 درصد تا 8.5 درصد کاهش یافت. در گروه سبزیهای تازه بهـای گوجـهفرنگـی معادل 3.7 درصد و سبزیهای برگی 1.2 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین 2 درصد تـا 33.9 درصـد افزایش داشت.
بهای گوشت گوسفند معادل 2.3 درصد و گوشت تازه گاو و گوسـاله 2.2 درصـد افزایش ولی قیمت گوشت مرغ معادل 4.2 درصد کاهش یافت.
در این هفته بهای روغن نباتی مایع ثابت بود. قیمت قند معادل 0.4 درصد و شکر و روغـن نبـاتی جامد هر یک 0.2 درصد افزایش ولی بهای چای خارجی معادل 0.1 درصد کاهش داشت.
دیدگاه تان را بنویسید