سرپرست پژوهشکده آبزیپروری آبهای داخلی خبر داد:
امضای تفاهمنامه با دانشگاه واخنینگن
در زمینه فراوری آبزیان، به دنبال تولید محصولات جدیدی همچون کیلکا و سایر آبزیان هستیم که بتوانیم با فراوری آنها به افزایش سرانه مصرف و همچنین به ایجاد ارزش افزوده این محصولات کمک کنیم که در این مسیر با کارشناسان دانشگاه واخنینگن هلند، تفاهمنامههایی به امضا رسیده و مقدمات کار فراهم شده است.
طی سالهای اخیر توسعه فرهنگ مصرف آبزیان در کشورمان باعث شده این محصولات غذایی ارزشمند، کم و بیش جایی در میان سفره ایرانیها باز کنند. با در نظر گرفتن امنیت غذایی بالای این محصولات، دستیابی به تکنولوژیهای روز به منظور تولید و فراوری آنها یک امر مهم محسوب میشود. برای افزایش مصرف آبزیان در کشور فراوری این محصولات و بستهبندی آبزیان احتیاج به توسعه و تکنولوژیهای جدید دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
سرپرست پژوهشکده آبزیپروری آبهای داخلی کشور، با بیان اینکه ارتقای تولید با ارزش افزوده بالاتر، میتواند محرک اقتصادی برای صنعت شیلات کشور باشد به نقش فرآوری آبزیان اشاره کرد و به خبرنگار گروه کشاورزی ایانا گفت: «در زمینه فراوری آبزیان، به دنبال تولید محصولات جدیدی همچون کیلکا و سایر آبزیان هستیم که بتوانیم با فراوری آنها به افزایش سرانه مصرف و همچنین به ایجاد ارزش افزوده این محصولات کمک کنیم که در این مسیر با کارشناسان دانشگاه واخنینگن هلند، تفاهمنامههایی به امضا رسیده و مقدمات کار فراهم شده است.»
علیرضا ولیپور در ارتباط با برخی اقدامات پژوهشکده آبزیپروری آبهای داخلی کشورگفت: «تولید کیت تشخیصی اختصاصی برای بیماری VHS در ماهیان سردآبی، افزایش ضریب مکانیزاسیون با کمترین بار مالی برای تولیدکننده، تولید فرآوردههای نوین از کپور ماهیان، تولید انبوه گربه ماهی به منظور صادرات، معرفی شاهمیگوی آب شیرین به صنعت آبزیپروری و پرورش در قفس از طریق مدیریت علمی و بهینه از مواردی است که جزو اقدامات مهم پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی به شمار میرود و میتواند به توسعه صنعت شیلات و گسترش فرهنگ استفاده از آبزیان کمک بزرگی کند.»
دیدگاه تان را بنویسید