با برگزاری همایش ملی کشاورزی هوشمند در آبانماه؛
اصول، مبانی و مفاهیم کشاورزی هوشمند بررسی خواهد شد
محورهای اصلی این همایش عبارتند از «اصول، مبانی و مفاهیم کشاورزی هوشمند»، «وضعیت، ظرفیتها و پتانسیل کشاورزی هوشمند در جهان و ایران»، «تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی هوشمند»، «اصل بهرهوری منابع پایه و حفظ محیط زیست»، «جایگاه تشکلهای بخش کشاورزی در کشاورزی هوشمند»، «تحلیل آثار اقتصادی و زنجیره تولید در کشاورزی هوشمند» و «چالشهای قانونی، فنی و اجتماعی کشاورزی هوشمند در نظامهای بهرهبرداری».
نخستین همایش ملی کشاورزی هوشمند 27 تا 29 آبان ماه امسال همراه با برگزاری کارگاههای آموزشی، پنلهای تخصصی، نمایشگاهها و ارائه مقالات علمی، فنی و تحقیقاتی در تهران برگزار میشود.
به گزارش ایانا، امیری لاریجانی رییس کمیته علمی همایش کشاورزی هوشمند گفت: محورهای اصلی این همایش عبارتند از «اصول، مبانی و مفاهیم کشاورزی هوشمند»، «وضعیت، ظرفیتها و پتانسیل کشاورزی هوشمند در جهان و ایران»، «تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی هوشمند»، «اصل بهرهوری منابع پایه و حفظ محیط زیست»، «جایگاه تشکلهای بخش کشاورزی در کشاورزی هوشمند»، «تحلیل آثار اقتصادی و زنجیره تولید در کشاورزی هوشمند» و «چالشهای قانونی، فنی و اجتماعی کشاورزی هوشمند در نظامهای بهرهبرداری».
امیری لاریجانی با اشاره به اهداف برگزاری این همایش بیان کرد: در این همایش 4 پانل تخصصی منطبق با محورهای همایش برگزار میشود. کمیته علمی برای برگزاری این همایش و هدایت پانلهای تخصصی از همکاری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، دانشکده برق و الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف، پردیس دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران و سایر صاحب نظران بهرهمند خواهد شد.
رییس کمیته علمی با اشاره به ضرورت برگزاری این همایش گفت: مقالات در قالبهای سخنرانی کلیدی، ارائه شفاهی و پوستر در همایش ارائه خواهد شد. در این همایش سعی شده است از یکی از متخصصین هوشمندسازی و RS از کشور هلند بهعنوان سخنران مدعو بینالمللی استفاده شود و آخرین دستاوردها و تکنولوژیهای مرتبط با اینترنت اشیا (IOT) ارائه گردد.
او تصریح کرد: از شرکتهای خصوصی و دانش بنیان فعال در حوزه هوشمندسازی دعوت میشود ضمن شرکت در این رویداد، دانش و اطلاعات این حوزه را با دیگران به اشتراک بگذارند.
او خاطر نشان کرد: زمان فراخوان 15 شهریور، پایان مهلت داوری مقالات 15 مهر، اعلام نتایج داوری مقالات 15 آبان، نحوه ثبت نام و روش ارسال مقالات در سایت همایش به آدرس isa2018.ir توضیح داده شده است .
گفتنی است، بدینوسیله از کلیه علاقمندان، اساتید، پژوهشگران، محققان، مدیران، کارشناسان، دانشجویان و کشاورزان و بهرهبرداران جهت شرکت در این رویداد ملی و ارزشمند، دعوت بعمل میآید.
دیدگاه تان را بنویسید