در نشست کمیته راهبری همکاریهای کشاورزی ایران و ترکیه مطرح شد؛
توسعه تعاملات دو کشور در زمینه فناوریهای گلخانه
زعفران یکی از مهمترین کالاهای صادراتی و با ارزش ایران است، سال گذشته در ایران حدود ۴۰۰ تن زعفران تولید شد.

هفتمین نشست کمیته راهبری همکاریهای کشاورزی ایران و ترکیه با حضور معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی و مشاور وزیر کشاورزی و جنگلداری کشور ترکیه برگزار شد.
به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، هدف از برگزاری این نشست، بررسی زمینههای گسترش همکاریهای کشاورزی میان ایران و ترکیه است.
در آغاز این نشست، معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که موضوع گلخانهها به عنوان یکی از فعالیتهای اصلی در بخش کشاورزی ایران در دستور کار این کمیته قرار گرفته است، ابراز امیدواری کرد که دو کشور بتوانند همکاریهای خود را در زمینه فناوریها و تبادل کارشناسان در حوزه گلخانهها گسترش دهند.
محمدعلی طهماسبی، زعفران را یکی از مهمترین کالاهای صادراتی و با ارزش ایران خواند و اظهار داشت: سال گذشته در ایران حدود ۴۰۰ تن زعفران تولید شد.
او افزود: ایران ۹۴ درصد زعفران دنیا را تولید می کند و این محصول کم آب بر است.
طهماسبی تصریح کرد: زعفران ایران وارد بورس شده و وزارت جهاد کشاورزی تمهیداتی را برای جلوگیری از افت قیمت این محصول و ضرر کشاورزان به اجرا گذاشته است.
در این نشست، مشاور وزیر کشاورزی و جنگلداری ترکیه نیز بر گسترش همکاریهای کشاورزی دو کشور تاکید کرد و گفت: امیدواریم حجم تجارت محصولات کشاورزی ایران و ترکیه افزایش یابد.
محمد تونچ با بیان این که در زمینه کشاورزی ترکیه و ایران تحولاتی اتفاق افتاده است، اذعان داشت: این تحولات، فعالیتها و همکاریهای کشاورزی را شتاب خواهد داد.
او تبادل فناوریها و اطلاعات در حوزه گلخانهها را از زمینههای مناسب همکاری دو کشور عنوان کرد.
تونچ درباره تولید زعفران نیز گفت: ترکیه زعفران تولید میکند، اما هنوز به مرحله تجاری شدن نرسیده است.
دیدگاه تان را بنویسید