برداشت بیش از 90 درصد مرکبات از باغهای گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از آغاز برداشت مرکبات از آذرماه از 11 هزار و 276 هکتار از باغهای این استان خبر داد و گفت: سال گذشته بالغبر 190 هزار تن محصول مرکبات از باغهای استان گیلان برداشت شد و امسال با توجه به مدیریت صحیح باغها و پشتکار کشاورزان و سود اقتصادی حاصل از فروش مرکبات پیشبینی میشود کشاورزان استان 220 هزار تن محصول مرکبات برداشت کنند.
به گزاشر خبرنگار ایانا در گیلان، صالح محمدی بیان کرد: 90 درصد مرکبات استان گیلان، پرتقال از نوع ارقام محلی، خونی و تامسون، پنج درصد نارنگی و پنج درصد سایر مرکبات شامل نارنج، لیمو، دارابی، بالنگ و گریپفروت است.
محمدی با اشاره به رتبه پنجم استان در تولید مرکبات کشور یادآور شد: بیش از 26 هزار بهرهبردار مرکبات در گیلان وجود داشته و شهرستانهای رودسر، املش و لنگرود عمده شهرستانهای تولیدکننده مرکبات استان گیلان هستند.
وی خاطرنشان کرد: امسال از مرکبات تولید شده استان برای ذخیرهسازی میوه شب عید استفاده خواهیم کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: اوایل آذرماه تا اواخر دیماه زمان برداشت مرکبات در گیلان است که عمدتاً با برداشت نارنگی آغاز میشود.
محمدی به سطح زیر کشت نارنگی در گیلان اشاره کرد و گفت: 660 هکتار سطح زیر کشت نارنگی در گیلان وجود دارد و از این مقدار، پیشبینی میشود هفت هزار و 800 تن محصول به ارزش اقتصادی 702 میلیارد ریال برداشت شود.
وی به برداشت نارنج نیز اشاره کرد و گفت: 610 هکتار باغ نارنج با پیشبینی تولید هفت هزار تن محصول به ارزش اقتصادی 350 میلیارد ریال در گیلان وجود دارد.
محمدی به آغاز برداشت مرکبات استان گیلان با برداشت محصول نارنگی و نارنج اشاره کرد و گفت: دو واحد فرآوری مرکبات با ظرفیت 58 هزار تن در شهرستان رودسر در تولید کنسانتره، اسانس و روغن مرکبات فعالیت میکند.
دیدگاه تان را بنویسید