افرایش 4درصدی تولید گوشت مرغ در استان گیلان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با افزایش بیش از 3 درصد تولیدات گوشت مرغ،تولید گوشت مرغ در گیلان به ۱۳۰ هزار و ۴۷۸ تن رسیده است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان گیلان، علی اکبرنژاد معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گیلان با بیان اینکه تولید گوشت مرغ این استان با افزایش 3.6 درصدی همراه بوده است، افزود: تولید این محصول در گیلان از ۱۲هزار و ۵۹۰تن به ۱۳۰ هزار و ۴۷۸ تن رسیده است.
وی افزود: استان گیلان ۸۲۰ واحد مرغداری دارد که سالانه بیش از ۱۸۰ هزار تن گوشت مرغ تولید میکنند.
اکبرنژاد با بیان اینکه توزیع نهادههای دامی برای تولید گوشت مرغ از سوی جهاد کشاورزی تامین میشود، اظهار کرد: تا کنون بیش از ۹۹هزار تن سویا و ۱۰۲ هزار تن ذرت بین واحدهای مرغداری توزیع شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی با اشاره به اینکه صنعت مرغداری گیلان علاوه بر ایجاد ۱۱ هزار شغل مستقیم و ۴ هزار شغل غیر مستقیم، بیان کرد: همچنین این صنعت ۵ هزار فارغ التحصیل رشته دامپروری را نیز مشغول به کار کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید