رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد:
برداشت بالغبر چهار هزار کیلوگرم زعفران از مزارع استان یزد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از برداشت چهار هزار کیلو گرم زعفران از سطح ۷۵۰ هکتار از مزارع استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در یزد، محمد علی حاتمی زاده ضمن بیان اینکه برداشت زعفران از دهه اول آبان آغاز شده و تا اواسط آذرماه ادامه دارد، بیان کرد: در راستای حفظ کیفیت زعفران توصیه میشود کشاورزان برداشت گلها را صبح زود و با رعایت نکات بهداشتی انجام دهند.
وی افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی و رطوبت زیاد پیشنهاد میشود برای تولید محصول مرغوب، با کیفیت بالا تا آن جا که ممکن است کشاورزان از هیتر برای خشک کردن گلهای زعفران استفاده کنند تا ارزش صادراتی پیدا کرده و قیمت آن افزایش یابد.
به گفته این مقام مسئول برای بهبود عملکرد محصول زعفران آموزشهای لازم و ترویجی در خصوص تغذیهی مزارع زعفران برگزار شد تا کشاورزان با اصول کاشت، داشت و برداشت بیشتر آشنا شوند.
زعفران یک گیاه دارویی معطر، مفید و دارای طعم فوقالعاده مطبوعی است، نشاط آور، ضد افسردگی و ضدسرطان بوده و اثربخشی آن در این خصوص به اثبات رسیده است.
حاتمی زاده خاطرنشان کرد: متوسط عملکرد این محصول در استان یزد ۵ تا ۵/۵ کیلو کلاله خشک در هر هکتار است و در سال جاری حدود چهار هزار کیلو زعفران از سطح ۷۵۰ هکتار از مزارع بارور استان برداشت میشود.
دیدگاه تان را بنویسید