آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت قرمز در استان خبر داد.

آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری

به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال وبختیاری، حسین برزگر در نشست هم‌اندیشی اجرای طرح هوشمند‌سازی تامین و توزیع گوشت قرمز، بیان کرد: با اجرای طرح هوشمندسازی، تامین تا توزیع گوشت قرمز با هدف خدمت‌رسانی بیشتر به تولیدکننده، قصابان و مصرف‌کنندگان ساماندهی و الکترونیکی خواهد شد.

وی توضیح داد: طرح هوشمندسازی تامین و توزیع مرغ در استان چهارمحال وبختیاری به‌عنوان استان پیشگام در سطح کشور انجام شد که منجر به ارائه خدمت بزرگی به تولیدکنندگان و فروشندگان مرغ با توجه به الکترونیکی شدن ثبت درخواست خرید و فروش شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: تمامی فرایند عرضه گوشت مرغ در واحدهای صنفی و همچنین میزان تولید در کشتارگاه‌ها از طریق سامانه رهتاب پیگیری و نظارت بر این حوزه دقیق، و از وقوع هر تخلفی جلوگیری شد.

برزگر خاطرنشان کرد: امیدواریم در اجرای طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت قرمز نیز استان چهارمحال و بختیاری پیشگام خواهد بود.

بهروز میرزایی معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان توضیح داد: این طرح به‌صورت تدریجی و فاز به فاز انجام خواهد شد که در مرحله اول هدف، خدمت‌رسانی به قصابان از طریق الکترونیکی کردن تامین و توزیع خواهد بود و در مراحل بعدی، افزایش درآمد تولیدکنندگان با فروش به قیمت واقعی و بدون دخالت دلالان، جلوگیری از خروج دام از استان، متعادل سازی و ثبات قیمت خواهد بود.

وی اظهار داشت: طرح هوشمندسازی نظام توزیع کالاهای اساسی به کمک و همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های بخش کشاورزی نیاز دارد و بازار بدون استفاده از پلتفرم‌های توزیع به آرامش نمی‌رسد.

میرزایی افزود: استفاده بهینه از زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری زمینه توزیع کالا را از حالت سنتی به مدرن فراهم می‌کند، همچنین می‌توان امکان کنترل و نظارت بر قیمت و مقدار اقلام توزیعی، شفافیت در زنجیره توزیع و اطلاع از میزان موجودی کالا و برنامه‌ریزی در راستای تامین به موقع کالاهای اساسی از مهم‌ترین مزایای هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی است.

وی خاطرنشان کرد: سامانه رهتاب علاوه بر توزیع گوشت باید قابلیت اجرای زنجیره کالاهای اساسی شامل شکر، برنج و ... و نظارت بر این فرآیند را داشته باشد که از طریق آن بتوان نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی را تسهیل و از این طریق بهره‌وری و بازدهی نیز افزایش یابد.

 

خبرنگار: طیبه بیگ زاده

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید