سطح زیر کشت زعفران در شهرستان سیرجان در حال حاضر 135 هکتار است
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان گفت: از آنجا که بحران کم آبی به یکی از بزرگترین چا لشهای کشاورزان در سالهای اخیر بدل شده است لذا در این بین کاشت گیاهان با نیاز آبی کم و دارای صرفه اقتصادی امری اجتناب ناپذیر بنظر می رسد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، محمود آبادی گفت: گیاه زعفران به عنوان گران بهاترین محصول کشاورزی و داروئی جهان از جمله گیاهانی است که با توجه به نیاز آبی کم و مقاومت در برابر خشکی نقش قابل توجهی در وضعیت اقتصادی و اجتماعی مناطق خشک و نیمه خشک پیدا کرده است. با در نظر گرفتن شرایط رشد این گیاه، مناطق مختلف شهرستان سیرجان پتانسیل قابل توجهی را جهت کاشت این محصول دارند و در سال های اخیر از سوی کشاورزان بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
وی گفت: در راستای کشت زعفران در شهرستان سیرجان، در سال جاری به متقاضیان، تسهیلات 9 درصدی جهت کاشت زعفران از محل صندوق توسعه ملی ( بند الف- تبصره 18 ) و با عاملیت بانک کشاورزی ارائه و 9 نفر متقاضی جهت دریافت جمعا حدود 4750 میلیون ریال در سطح 14 هکتار از محل تسهیلات فوق الذکر به بانک معرفی شده است.
محمودآبادی افزود: سطح زیر کشت این محصول با ارزش در شهرستان در حال حاضر 135 هکتار است که 7/22 هکتار مربوط به توسعه کشت جدید در سال جاری است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان خاطر نشان کرد: میزان تولید محصول امسال حدود 195 کیلو گرم بوده است که عملکرد زعفران با توجه به وضعیت خاک و اقلیم منطقه بین 5-3 کیلوگرم متغیر و متوسط عملکرد محصول حدود 2/3 کیلو گرم در هکتار می باشد که بالاترین عملکرد در شهرستان 5 کیلو گرم محصول خشک در هکتار بوده است.
وی افزود: میزان اشتغالزایی طرح کشت زعفران جهت هر هکتار 2 نفر ثابت و بین 12 تا 20 نفر کارگر فصلی تقریبا به مدت دو ماه در هر دوره جهت برداشت و پاک کردن گل است.
دیدگاه تان را بنویسید