مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران:
لزوم شناسنامهدار کردن محصولات باغی برای توسعه صادرات
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: باغداران استان با شناسنامهدار کردن محصولات زمینه صادرات را فراهم کنند.
![لزوم شناسنامهدار کردن محصولات باغی برای توسعه صادرات](https://static1.iana.ir/thumbnail/38dK046iwues/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wqXUEmCOONrze9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzoj4FhE5OwHvsEwR1d1IOT1A,,/%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%AA+%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%AA.jpg)
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، حسن رزاقی در گردهمایی باغداران در شناسنامهدار کردن محصولات کشاورزی جویبار بیان کرد: در استان مازندران سه میلیون و پانصد هزارتن محصولات باغی تولید میشود که بخشی از آن قابلیت صادرات دارد و کشورهای هدف صادراتی درخواست شناسه محصولات کشاورزی را در روند تولید مطرح میکنند.
وی افزود: کشاورزان به خصوص باغداران مرکبات و کیوی نسبت به تهیه شناسنامه باغ و در مرحله بعدی شناسه محصولات کشاورزی برای صادرات به کشورهای حاشیه خلیج فارس و دریای خزر اقدام کنند.
رزاقی در ادامه با بیان اینکه در استان مازندران یک میلیون تن مرکبات و ۱۰۰ هزار تن کیوی مازاد بر نیاز مصرف است، ادامه داد: میتوان این مقدار محصول را به کشورهای حاشیه خلیج فارس و دریای خزر صادر کرد.
وی افزود: طرح شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی با حضور وزیر وقت کشاورزی از سال ۱۴۰۰ در مازندران آغاز شد و تاکنون ۱۴ هزار هکتار از باغات استان شناسنامهدار شدند و این روند با مشارکت بیشتر باغداران ادامه دارد.
خبرنگار: محمد تقی طاهری
دیدگاه تان را بنویسید