فعالیت 19 واحد و هسته فناور زیر چتر موسسه تحقیقات علوم دامی
رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری علوم دامی، از فعالیت 19 واحد و هسته فناور در این مرکز خبر داد.
![فعالیت 19 واحد و هسته فناور زیر چتر موسسه تحقیقات علوم دامی](https://static1.iana.ir/thumbnail/Y3enJD9Y4SlF/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wl21gJ2JTFvAe9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzo2HeCHcXRtyPb8Hl_wpqbzw,,/%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C.jpg)
به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، کاظم بروفه با اشاره به اینکه حمایت از شرکت های دانشبنیان، یکی از اصلیترین سیاستهای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به شمار میرود گفت: در حال حاضر 19 واحد و هسته فناور که با حوزه فعالیت دام و طیور، تحت حمایت مرکز رشد موسسه تحقیقات علوم دامی کشور فعالیت میکنند. این مرکز در سال 1398 تأسیس شد و اکنون زیر نظر پارک ملی فناوریهای کشاورزی مشغول به فعالیت است.
وی افزود: از این 19 مورد 17 واحد فناوری و دو مورد هسته فناور است. همچنین دو واحد، جزو شرکتهای دانشبنیان هستند که در موضوعاتی مانند تغذیه و خوراک دام (11 مورد)، تولیدمثل دام (یک مورد)، زنبورعسل (پنج مورد) و امور خدماتی (دو مورد) فعالیت دارند.
بروفه شرکتهای کوچک و متوسط فناوری را یکی از پایههای رونق اقتصادی، توسعه فناوری، کارآفرینی و تقویت تولید ملی دانست و افزود: توسعه این شرکتها درگرو ایجاد زیرساختهای لازم برای کاهش خطرپذیری آنها در دوران شروع فعالیت است و یکی از مهمترین زیرساختها، مراکز رشد واحدهای فناوری خواهد بود.
وی معتقد است: مرکز رشد واحدهای فناوری برای کارآفرینان و واحدهای کوچک و متوسطی که دارای ایدههای محوری قابل تجاری شدن هستند، برای چند سال با ارائه اطلاعات، مشاورههای ضروری، خدمات، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در حد امکان به ارتقای آنها کمک کرده و آنها را برای حضور مستقل و مؤثر در صحنه فناوری کشور آماده میکند.
رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری علوم دامی با تأکید بر اینکه بهرهوری حداکثری از پتانسیلها و ظرفیتهای موجود در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای رونق اقتصاد دانشبنیان از ضروریات این مجموعه تحقیقاتی است، توضیح داد: استراتژی اصـلی «مرکز رشد واحدهای فناور علوم دامی» ایجاد بستری مناسب بهمنظور جذب کارآفرینان و فارغالتحصیلان علوم دامی، واحدهای R&D شرکت های پیشرو و بزرگ و شرکت های) Spin Offشرکت بزرگتری که به چند کسبوکار خردتر و مستقل تقسیم میشود) اعضای هیأت علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای تجاریسازی و توسعه دانشهای فنی منتج از تحقیقات بهعملآمده توسط محققان علوم دامی، تولید محصولات دانشبنیان قابلعرضه به بازار و درنهایت رشد اقتصادی منطقه و کشور است.
وی افزود: خدمات عمومی و دفتری، خدمات اطلاعرسانی، خدمات مشاورهای و آموزشی، خدمات فنی و تخصصی، خدمات مالی و اعتباری، خدمات تجاریسازی و بازاریابی و تسهیلات و ایجاد فضای نوآورانه از مهمترین تسهیلاتی است که رئیس مرکز رشد موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در ارتباط با خدمات این مرکز به آنها اشاره کرد.
بروفه بیان کرد: واحدهای فناوری که ایده محوری و حوزه اصلی پژوهشی آنها حول اهداف «چشمانداز استراتژیک یا نقشه راه موسسه» برای ارتقاء مشارکت با بخش غیردولتی و برونسپاری بخشی از تحقیقات حوزه دامپروری به بخش خصوصی باشد، در راستای اجرای طرحهای توسعه محور، در اولویت حمایت قرار خواهند داشت.
وی گفت: زیستبوم فناوری علوم دامی جوان است و در حال تکامل؛ بنابراین موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، عزم جدی برای رفع کمبودها و توسعه زیرساختهای موردنیاز دارد که در آینده نزدیک شاهد اخبار و اتفاقهای خوبی در این حوزه خواهیم بود.
منتشر کننده خبر: زینب سادات حسینیفر
دیدگاه تان را بنویسید