آغاز طرح سرشماری سالانه از کلنیهای زنبور عسل در شهرستان مراغه
معاون رئیس سازمان و مدیر جهادکشاورزی شهرستان ویژه مراغه از آغاز طرح سرشماری سالانه از کلنیهای زنبورعسل در این شهرستان خبر داد.
![آغاز طرح سرشماری سالانه از کلنیهای زنبور عسل در شهرستان مراغه](https://static3.iana.ir/thumbnail/f7wnC5aNRXba/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wkZIG4ER41k2e9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzoQ5ArodLxJtepsfly1W2dRA,,/2.jpg)
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، هادی خرسندی با اعلام این مطلب گفت: این طرح با هدف احصای اطلاعات و آمار تولیدات بخش زنبورداری کشور در دستور کار تولیدات دامی جهادکشاورزی است.
وی افزود: دسترسی به آمار و اطلاعات در حوزه تولید یکی از اجزای اصلی و ضروری برای تصمیمگیریهای سطوح مختلف مدیریت است و برای برنامهریزی صحیح و اصولی به این دادههای آماری نیاز است.
خرسندی توضیح داد: با توجه به اهمیت موضوع سرشماری و با عنایت به رتبه اول شهرستان مراغه در سطح استان از لحاظ تعداد زنبورستان و تولید عسل، با انجام برنامهریزیها و تمهیدات قبلی طی جلسات انجام یافته با اداره بهبود تولیدات دامی و مسئولین مراکز و تعاونی زنبورداران و امور پشتیبانی مدیریت این امر در سطح شهرستان مراغه با حضور اکیپ های کارشناسی از مراکز جهاد کشاورزی آغاز شده و به مدت 13 روز تا تاریخ 19 مهرماه ادامه مییابد.
وی به اهمیت همکاری و مشارکت زنبورداران در اجرای صحیح این طرح اشاره کرد و گفت: در طرح سرشماری سال قبل با شناسایی و ثبت بیش از ۸۲۰ زنبورستان، تعداد 234 هزار و ۳۵۸ کلنی سرشماری و حدود سه هزار و 500 تن عسل برداشت شد.
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ویژه مراغه در پایان یادآور شد: دریافت هرگونه تاییدیه برای تسهیلات از نهادهای حمایتی، دریافت مجوزهای الکترونیک زنبورداری، مجوز کوچ و استقرار کندو و دریافت سهیمه شکر از تعاونی زنبورداران ملزم به ثبت زنبوردار در سامانه سرشماری کشوری است. بنابراین به زنبورداران منطقه توصیه می شود که تا پایان زمان سرشماری از حمل و نقل و جابجایی کندوها خودداری کرده و محل استقرار خود را به نزدیکترین مرکز جهاد کشاورزی و یا تعاونی زنبورداران شهرستان بهصورت مکتوب اطلاع رسانی کنند و در زمان حضور کارشناسان در محل اطلاعات خواسته شده را به طور دقیق ارائه کنند.
خبرنگار: مهسا رمضانی
دیدگاه تان را بنویسید