ذیل برنامه هفتم توسعه کشور تکلیف شد:
اجرای سالانه 70 هزار هکتار کانال ها و شبکه های فرعی آبیاری
معاون آب و خاک وزیر جهادکشاورزی درسفر به جنوب کرمان اعلام کرد: در برنامه هفتم توسعه سالانه ۷۰ هزار هکتار کانالها و شبکه های فرعی آبیاری اجرا می شود.
![اجرای سالانه 70 هزار هکتار کانال ها و شبکه های فرعی آبیاری](https://static1.iana.ir/thumbnail/bJUMkVB2utea/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6K1Ymj-EO0xh7GLhfZ4yUnSrtut9QfLlIupw8xrNMfq8e9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzoOD31onINJzQN9VvsAPFIow,,/%D8%B5%D9%81%D8%AF%D8%B1%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2%DB%8C.jpg)
به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان، صفدر نیازی شهرکی معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه سفر به منطقه جنوب کرمان ضمن اشاره به اینکه منطقه جنوب کرمان قطب تولید کشاورزی است بیان کرد: ۱۰ درصد از اعتبارات سال گذشته به جنوب کرمان تخصیص داده شد و هدف سفر را شناخت و بازدید از اخرین وضعیت بهره وری پروژه های آب و خاک جنوب کرمان و انتقال به وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد.
وی افزود: با توجه به اینکه ۸۰۰ هزار هکتار شبکه اجرا نشده داریم در برنامه هفتم توسعه باید ۷۰ هزار هکتار کانال ها و شبکه های فرعی آبیاری در سال اجرا شود و امیدواریم بتوانیم منابع خوبی به پروژه شبکه های زهکشی تخصیص داده شود.
معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه دیون معوقه پیمانکاران پرداخت خواهد شد ، تصریح کرد: مشارکت تعاونی ها قابل توجه و تقدیر است و باید حتما از ظرفیت مشارکت بهره برداران برای انجام پروژه ها استفاده کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید