تولید سالانه 24 تن گوشت آماده طبخ شترمرغ در خوزستان
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: 18 واحد صنعتی و سنتی پرورش شترمرغ در استان وجود دارد.
به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: 3 واحد صنعتی پرورش شترمرغ در بهبهان و رامهرمز و 15 واحد سنتی پرورش شترمرغ در شهرستان های بهبهان، رامهرمز ،آبادان، سوسنگرد ، دزفول، اندیمشک و کارون در حال حاضر وجود دارد.
آصفی افزود: دو واحد صنعتی موجود در بهبهان به ظرفیت 500 و 300 قطعه و رامهرمز با ظرفیت 200 قطعه مشغول به فعالیت می باشند.
وی با بیان اینکه گوشت استحصالی آماده طبخ شترمرغ در استان سالانه 24 تن است اظهار داشت: از پوست و چرم شترمرغ در صنایع دستی و تولید لوازم چرمی استفاده می گردد همچنین شاه پر آن در تولید وسایل تنظیفی و ناخن و چشمهای آن در وسایل پزشکی به کار گرفته می شود روغن این پرنده نیز در درمان بیماری ها و تخم شترمرغ در صنایع غذایی استفاده می گردد.
آصفی تصریح نمود: از محل تسهیلات تبصره 18 به متقاضیان پرورش شترمرغ تسهیلات اعطا می گردد.
دیدگاه تان را بنویسید