سومین دوره جشنواره «آوای ایرانی» در دلیجان

سومین دوره جشنواره «آوای ایرانی» در دلیجان

سومین دوره جشنواره «آوای ایرانی» به صورت منطقه‌ای در دلیجان برگزار می‌شود.

به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی جشنواره،سومین دوره جشنواره «آوای ایرانی» به صورت منطقه‌ای با حضور شرکت کنندگانی از شهرهای استان مرکزی، استان اصفهان و همچنین استان قم در شهرستان دلیجان برگزار می‌شود.

سومین دوره جشنواره منطقه‌ای «آوای ایرانی» در دهه کرامت؛ توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دلیجان و به همت خانه موسیقی این شهرستان،، به صورت منطقه‌ای و با حضور شرکت کنندگانی از شهرهای استان مرکزی، استان اصفهان و همچنین استان قم در رشته‌های مختلف از جمله؛ تصنیف خوانی، آواز خوانی، چاووشی و مناجات آواز و چاووشی خوانی، در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۷ و ۱۸ مرداد ماه جاری در سالن کانون شهید رجایی شهرستان دلیجان در استان مرکزی برگزار می‌شود.

بعد از برگزاری موفق دومین جشنواره «آوای ایرانی» به داوری استاد «کیوان ساکت» نوازنده تار، سه تار و آهنگساز، دکتر «مجید پازوکی» تهیه‌کننده آثار موسیقایی و «مهدی بهزادپور» معروف به بهزاد ـ خواننده قدیمی موسیقی اصیل ایرانی و استاد آواز، که در سطح استانی انجام شد؛ امسال سومین دوره آن به صورت منطقه‌ای برگزار خواهد شد.

مهندس «کورش فتاحی» مجری سومین دوره جشنواره منطقه‌ای «آوای ایرانی» در مورد آثار این دوره از جشنواره گفت: ۶۸ اثر در پنج موضوع از جمله؛ «چاووشی خوانی»، «مناجات خوانی»، «تصنیف خوانی»، «آواز بدون ساز» و همچنین «آواز همراه با ساز» به دبیرخانه انجمن ارسال شد که پس از انجام داوری مرحله اول، برگزیدگان بخش‌های مختلف رقابتی به مرحله نهایی این جشنواره راه یافتند.

وی همچنین گفت: سومین دوره جشنواره منطقه‌ای «آوای ایرانی» به صورت رقابتی و در سطح مطلوب و قابل قبولی برگزار می‌شود و اساتید برجسته موسیقی کشور؛ آثار نهایی این دوره از جشنواره را داوری می‌کنند.

فتاحی در پایان اظهار داشت: مراسم اختتامیه سومین دوره جشنواره منطقه‌ای «آوای ایرانی» عصر روز پنج شنبه ۱۸ مرداد ماه جاری در سالن کانون شهید رجایی شهرستان دلیجان در استان مرکزی برگزار می‌گردد.

ترویج و گسترش استفاده از موسیقی سنتی به خصوص قالب آواز و مناجات خوانی در بین مردم با توجه به فرهنگ ناب ایرانی اسلامی، استعدادیابی و تشویق نسل جوان به روی‌آوری به موسیقی سنتی، احیاء سنت پسندیده مناجات خوانی فارسی با محوریت دستگاه‌های فاخر موسیقی سنتی،‌ ترویج و شناساندن موسیقی اصیل، توجه ویژه به نقش و جایگاه کلام (آوا) در موسیقی و به‌خصوص موسیقی سنتی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید