پیشرفت چشمگیر صنعت آبزیان ایران در نیمه نخست سال 1403 با رشد 46 درصدی صادرات، نشان از توانایی تطابق کشور با بازارهای بینالمللی علیرغم محدودیتها دارد و ظرفیتهای کشاورزی و صنعتی ایران را بهخوبی به نمایش میگذارد.
مدیرکل دفتر پرورش آبزیان آب شیرین معاونت توسعه آبزیپروری سازمان شیلات ایران، از اقبال جامعه جهانی از تولید و مصرف ماهی تیلاپیا خبر داد؛ و بر لزوم برنامهریزی برای گسترش تولید مدیریتشده این ماهی در کشور تأکید کرد.
مطابق با شاخص عملکرد محیط زیستی (EPI) سال2024 که توسط مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تحت بررسی قرار گرفت، در بخش سرزندگی بوم سازگان، ایران صرفا در زیرگروه شیلات رتبه مناسب (63) را کسب کرد.
معاون تولید ماهیان سردابی و زینتی سازمان شیلات ایران بر لزوم بهرهمندی مدیریتشده از منابع آب شیرین برای پرورش قزلآلا تأکید کرد.
ماهیان زینتی با ۲۱ درصد از لحاظ وزنی و ۹۱ درصد از لحاظ ارزشی پیشرو محصولات صادراتی شیلاتی در شش ماهه ابتدایی سال جاری شدند.
رئیس سازمان شیلات ایران از فعالیت 68 کارخانه تخصصی خوراک آبزیان در کشور خبر داد و گفت: به منظور نیل به خوداتکایی کامل، از سرمایهگذاران برای تکمیل خوشه تولید و زنجیره ارزش آبزیپروری دعوت به سرمایهگذاری و فعالیت میشود.
مدیر کل دفتر پرورش آبزیان آب شیرین معاونت توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران از ورود هیات مقررات زدایی به بحث توسعه پرورش تیلاپیا خبر داد.
سرپرست دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان سازمان دامپزشکی اعلام کرد: بر اساس دستورالعمل های سازمان جهانی بهداشت دام(WOAH ) و فائو ،اصلاح ساختار بر اساس الزامات عملیات بهینه آبزی پروری (GAp) و HACCP یکب از بهترین راهکارهای مقابله با بیماریها در صنعت آبزیان و بویژه میگو است.
رئیس سازمان شیلات ایران اعلام کرد: در پنج ماهه نخست سال جاری مقدار صادرات انواع محصولات شیلاتی به بیش از ۱۱۸۸۲۹ تن و به ارزش ۱۸۷ میلیون دلار،رسید.
معاون تولید ماهیان سردابی و زینتی از ارائه پیشنهاد مرکز اصلاح نژاد آبزیان توسط سازمان شیلات ایران خبر داد.