سهم ۳۱ درصدی صنعت غذایی در تولید گازهای گلخانهای
طبق اعلام فائو 17 میلیارد تن دیاکسید کربن معادل 31 درصد از انتشار گازهای گلخانهای ساخت انسان توسط صنعت غذایی تولید شده است.
به گزارش واحد پژوهش ایانا، تولید محصولات زراعی و دام، مصرف و ضایعات مواد غذایی، انرژی مورد استفاده در مزرعهها و فرآوری و حملونقل محصولات کشاورزی و موادغذایی سبب تولید یکسوم گازهای گلخانهای انسانی میشود.
طبق آمار فائو، 21 درصد کل دیاکسیدکربن جهان، 53 درصد از کل متان و 78 درصد از کل انتشار اکسیدنیترژن توسط تغذیه و کشاورزی جهانی تولید میشود.
طبق تحقیقات فائو، صنعت دامداری 14.5 درصد از کل انتشار گازهای گلخانهای انسانی را ایجاد میکنند و 65 درصد از انتشار گازهای گلخانهای دامداری توسط گاو تولید میشود.
گفته میشود کشت محصولات زراعی یا چرای دامی علت پنج درصد از کل انتشارات گاز گلخانهای انسانی است.
سهم ۵۰ درصدی زبالههای غذایی در تولید گازهای گلخانهای
طبق گزارش سازمان ملل متحد، یکسوم کل مواد غذایی تولید شده در جهان هدر میرود که 13 درصد آن بین مراحل برداشت و خردهفروشی و 17 درصد آن در خانوارها اسراف میشود و این هدر رفت موجب تولید 50 درصد گازهای گلخانهای تولید شده توسط صنعت غذایی خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید