مدیر جهاد کشاورزی نور اعلام کرد:
تولید 1200 تن گوشت قرمز در نور
مدیر جهاد کشاورزی نور از تولید هزار و 200 تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، صادق خرمانی بیان کرد: سهماهه نخست امسال یک هزار و 200 تن گوشت قرمز در شهرستان نور تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور بابیان اینکه این شهرستان دارای 52 هزار و 462 رأس دام سنگین و 197 هزار رأس دام سبک است، افزود: ارزش اقتصادی این مقدار گوشت تولیدی چهار هزار و 300 میلیارد ریال است.
وی با اشاره به حضور کارشناسان این مدیریت در واحدهای پرواری و دامداری این شهرستان و ارائه توصیههای فنی و آشنا کردن دامداران و تولیدکنندگان به مسائل علمی، خاطرنشان کرد: این موارد موجب کاهش هزینه تولید، افزایش بازدهی اقتصادی، سودآوری و پایداری اشتغال مولد و تأمین امنیت غذایی جامعه میشود.
دیدگاه تان را بنویسید