تولید 2.5 میلیون تن گوشت سفید در کشور/ زنجیرههای تولید را ساماندهی میکنیم
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورری از تولید ۲.۵ میلیون تن گوشت سفید در کشور خبر داد و گفت: با افزایش تولید و ساماندهی زنجیرههای تولید، این حوزه را ساماندهی میکنیم.
به گزارش خبرنگار ایانا در کردستان، محمد ابراهیم حسننژاد در مراسم تجلیل از فعالان بخش کشاورزی استان کردستان که در مجتمع فجر این شهر برگزار شد، بیان کرد: کردستان دارای ظرفیتهای متعددی در بخشهای مختلف است و بخش کشاورزی پراستعدادی دارد.
وی گفت: کردستان با وجود مشکلاتی که دارد، از پنج حوزه آبریز مهم، سدهای بزرگ، رشد اراضی آبی به 96 هزار هکتار، آبوهوا و ظرفیتهای مختلف کشاورزی برخوردار است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه کردستان بالاترین میزان اراضی کشور را دارد، خاطرنشان کرد: اگر کردستان در رتبههای بالای تولید گندم قرار گرفته، بخشی از این نتایج مربوط به زحمات و دلسوزی فعالان بخش کشاورزی است.
وی افزود: اراضی دیم برای کردستان محدودیت نیست بلکه یک فرصت و ظرفیت محسوب میشود که نشانه آن نیز تولید بالای راندمان است.
حسننژاد با اشاره به اینکه قدمت مکانیزاسیون در این استان نشان از تولید، استفاده و مهم برشمردن این ظرفیت است، ادامه داد: در باغات کردستان میوههای با کیفیتی تولید میشود که با هیچ استانی قابل قیاس نیست.
وی به وضعیت حوزه کشاورزی در سطح کشور اشاره کرد و توضیح داد: در بخش تولید مواد پروتئینی تلاشهای زیادی شده و امروز بیش از 2.5 میلیون تن گوشت سفید در کشور تولید میشود، تلاش ما بر این است که زنجیرههای تولید را ساماندهی کنیم و انتظار میرود این کار نیز در استان انجام شود.
معاون وزارت جهاد کشاورزی با اذعان به اینکه در بازار گوشت سفید با نوسان و مشکلاتی مواجه شدیم، افزود: تلاشمان این است که با افزایش تولید، بازار گوشت سفید در کشور ثبات یابد.
وی از تولید بیش از هزار و 300 هزار تن تخم مرغ در کشور خبر داد و گفت: تاکنون 100 هزارتن تخممرغ از ایدان به کشورهای دیگر صادر شده است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزود: تولید بیش از نیاز بازار کشور، سیاست جهاد کشاورزی است که از این طریق بازار را کنترل کنیم.
وی با اذعان به اینکه در حوزه گوشت قرمز دچار مشکلاتی هستیم، خاطرنشان کرد: در چندسال گذشته به دلیل انجام برخی اقدامات ناسازگار با بخش روستایی دچار مشکل شدیم و امروزه در بخش گاوداری و دامداری کارهایی انجام میشود که با شیوه دامداری روستایی ناسازگار است.
حسننژاد خواستار توجه بیش از پیش مسئولان استانی به صنایع تبدیلی و توسعه گاوداری و دامداری در بخش روستایی شد و افزود: بخش سارال دیواندره و سیروان سنندج در تولید گوشت قرمز و تامین نیاز کشور، حرفی برای گفتن دارند، باید بیشتر به این حوزه توجه کنیم.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی حمایت تولید، گوشت قراردادی، اصلاح نژاد و رونق تولید را از دیگر برنامههای این سازمان عنوان کرد و گفت: باید شرایط روستاها را طوری فراهم کنیم تا با توسعه بخش کشاورزی، درآمدزایی بیشتری ایجاد کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید