امضا تفاهمنامه بین صندوق بیمه کشاورزی و موسسه آموزش و ترویج کشاورزی
تفاهمنامه میان صندوق بیمه کشاورزی و موسسه آموزش و ترویج کشاورزی به منظور بهرهگیری از ظرفیتها و توانمندیهای تسهیلگران زن روستایی و عشایری امضا شد.
به گزارش خبرنگار ایانا، در محل صندوق بیمه کشاورزی، تفاهمنامهای با هدف بهرهگیری از ظرفیتها و توانمندیهای تسهیلگران زن روستایی و عشایری در راستای ترویج و اشاعه فرهنگ بیمه کشاورزی در بین تولیدکنندگان و بهرهبرداران زن روستایی و عشایر کشور در قالب تعاملات سازمانی و همکاریهای دو جانبه بین صندوق بیمه کشاورزی (به نمایندگی قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی) و موسسه آموزش و ترویج کشاورزی( به نمایندگی معاون سازمان تات و رئیس موسسه آموزش ترویج کشاورزی )منعقد شد.
از موضوعات این تفاهمنامه میتوان به افزایش ضریب نفوذ بیمه کشاورزی از طریق ترویج و اشاعه فرهنگ بیمه در بین جامعه تولیدکنندگان و بهرهبرداران بخش کشاورزی در منطقه روستایی و عشایر از طریق آموزش، آمادهسازی و مشارکت زنان تسهیلگر روستایی و عشایری در سراسر کشور اشاره کرد.
در این نشست علیرضا آل امین بیان کرد: ما برای عملیاتی شدن تفاهمنامه، نیازمند برنامهریزی و اقدام، ثبت آمار و مستند سازی و همچنین تجلیل، تبلیغ و اعلام نتایج هستیم.
وی ادامه داد: نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که ما برای اجرایی شدن تفاهمنامه در ابتدای سال زراعی امسال نیازمند تبیین بیمه گری در شروع فصل زراعی خصوصا در زمینه کالاهای اساسی هستیم.
آل امین افزود: به خاطر اهمیت کالای اساسی و تکلیفی که در این حوزه بر دوش بیمه کشاورزی است، آمار بیمه باید بالا باشد و ما حاضریم بهعنوان ترویج و توسعه بیمه مبالغی را به حساب موسسه آموزش و ترویج کشاورزی واریز کنیم و آن را توسعه دهیم.
وی خاطرنشان کرد: شرایط کنونی کشور شرایط مناسبی است و استانداران موافق بیمه کشاورزی هستند.
قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی بیان کرد: در گام بعدی انتظار ما این است که در زمینه آمار نیز زنان روستایی به صندوق بیمه کمک کنند. از این جهت که زنان تسهیلگر روستایی میتوانند بهصورت عملیاتی آمار روستا را برای ما جمعآوری کنند و صندوق بیمه کشاورزی وضعیت آمار استان در خشکسالی، سرما زدگی و سایر حوادث طبیعی از نگاه زنان روستا به دست بیاورد، این کار برای سطح سنجی آمار برای ما خوب است و موجب میشود تا ما تصمیم جامعتری نسبت به حوادث بگیریم.
آل امین ادامه داد: ما میخواهیم زنان روستایی در عرصه حضور داشته باشند و کار عملیاتی انجام دهند و صرف یک جلسه و تفاهمنامه نباشد به همین منظور باید روابط بین ما و روستا مشخص باشد که این نیازمند تعیین نمایندگانی از طرف زنان روستا برای صندوق بیمه کشاورزی است.
وی افزود: همکاران ما بهعنوان زنان پیشرو میتوانند ظرفیت بالایی را برای کشور ایجاد کنند و ما باید از آنها تجلیل کنیم.
وی در باره مستند سازی از امور تاکید کرد: بیمه کشاورزی بعد از انقلاب تشکیل شد و در طی این سالها کارهای بسیار ارزنده و بزرگی انجام داده است. متاسفانه به دلیل اینکه از این کارها مستندی تهیه نشده قدر آن دانسته نمیشود و ما نیاز داریم در حوزه فعالیت زنان و اجرایی کردن مفاد تفاهمنامه حتما مستنداتی را تهیه کنیم.
آل امین در پایان گفت: بهترین تفاهمنامهای که تا کنون با صندوق بیمه کشاورزی به امضا رسیده است، همین تفاهمنامه است زیرا زنان کشور یک لشکر بزرگ هستند و میتوانند در رشد و شکوفایی کشور نقش بسیار مهمی را ایفا کنند.
دیدگاه تان را بنویسید