سلامت و امنیت غذایی، اولویت توسعه همکاری سازمان تات و جهاد دانشگاهی
معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بر همکاری مشترک این سازمان با جهاددانشگاهی تاکید کرد و گفت: سازمان تات از هر نوع پیشنهاد همکاری مشترک که منجر به حل مشکلات بخش کشاورزی شود، استقبال میکند.
به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی سازمان تات، سیدمجتبی خیامنکویی در بازدید رئیس جهاد دانشگاهی و هیات همراه از موسسات وابسته به سازمان تات، تعریف سه الی چهار پروژه مشترک در راستای اولویتهای بخش کشاورزی برای همکاری مشترک بین دو سازمان را مورد تاکید قرار داد و افزود: سازمان تات آمادگی حمایت از پایاننامههای پسادکترا که در خصوص مشکلات این بخش باشد، را دارد.
وی با اشاره به پیشبینی تولید ۲۰۰ هزار تن گوشت از دو نوع دام شتر و گاومیش در کشور، گفت: از تفاهمنامهها و طرحهای مشترک با سازمان جهاد دانشگاهی، در راستای رسیدن به این هدف استقبال میکنیم.
خیامنکویی با اشاره به وجوه مشترک بین سازمان تات و جهاددانشگاهی تصریح کرد: انتظار میرود در راستای این بازدید طرحهای مشترکی در خصوص سلامت و امنیت غذایی پیگیری شده و اجرا شود.
مشاور عالی سازمان تات نیز در این بازدید با اشاره به رویکرد متفاوت این سازمان در دولت سیزدهم گفت: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اهتمام ویژه، دو هدف دانشبنیان شدن بخش کشاورزی و افزایش بهرهوری را در این دولت هدفگذاری کرده است.
مردی از تولید ۴۰۰ میلیون دلاری در بخش سلامت کشاورزی توسط سازمان تات خبر داد و گفت: مهمترین وظیفه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشور، ارائه خدمات و فناوریهای نوین به موسسات مادری با اولویت کاهش خلأ، حداکثرسازی و پایداری تولید است.
معاون پژوهش و فناوری سازمان تات نیز با بیان این که این سازمان، زنجیره کامل تولید، توسعه و انتقال دانش و فناوری را دارد، تقویت همکاری با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی ملی و بینالمللی را خواستار شد.
جعفری با اشاره به این که نخستین تفاهمنامه مشترک بین سازمان تات و جهاد دانشگاهی در سال ۹۴ امضا شده است، بر بازنگری تفاهمنامههای قبلی، تشکیل دبیرخانه مشترک بین دو سازمان و استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی برای تجاریسازی دانش فنی موسسات تابعه تاکید کرد.
منتشرکننده خبر: شیما علایی
دیدگاه تان را بنویسید