Iranian Agriculture News Agency

افزایش سه برابری صادرات کشمش بیضا

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: در سال جاری بیش از 300 تن کشمش مرغوب به شیوه سنتی در این شهرستان تولید می شود و علاوه بر بازارهای داخلی به کشورهای حوزه خلیج فارس، افغانستان و پاکستان نیز صادر می‌شود.

افزایش سه برابری صادرات کشمش بیضا

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، صدیقه مویدی با بیان اینکه برداشت انگور از تاکستان‌های این شهرستان از اواخر تیرماه آغاز شده است، گفت: عرضه محصول این باغ‌ها به بازار تا پایان آبان‌ماه ادامه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: زمان مناسب برداشت انگور برای تهیه کشمش از ابتدای شهریورماه شروع می‌شود.

مویدی ادامه داد: به دلیل قیمت بالای خرید کشمش، تولید و صادرات کشمش امسال نسبت به سال قبل افزایش سه برابری دارد.

به گفته وی؛ سطح باغ‌های انگور این شهرستان یک هزار و ۶۰۰ هکتار است.

این مقام مسئول تاید کرد: از سطح این تاکستان‌ها، میزان 24 هزار تن انگور از ارقام ریش بابا، عسکری، سمرقندی، نیریزی و رطبی برداشت شود.

وی توضیح داد: 50 درصد انگور تولیدی به‌صورت تازه خوری، 20 درصد محصول برداشت شده تحویل کارخانه‌های تولید آب میوه صنعتی و 30 درصد به شکل کشمش، مویز، آبغوره، غوره خشک، پودر غوره، ترشی غوره، سرکه و شیره انگور، مصرف می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضاء خاطرنشان کرد: انگور محصولی کم آب بر و پر محصول است و با توجه به شرایط اقلیمی مناسب این شهرستان انگور تولیدی از میزان قند بالایی برخوردار است و دارای طعم، کیفیت و بازار پسندی مطلوبی است.

 

خبرنگار: شیدا اشتری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید