Iranian Agriculture News Agency

فرآوری بیش از 100 هزار تن محصول سیر در شهرستان آذرشهر

یک واحد سردخانه و سورتینگ با هدف ارتقای ایمنی و امنیت غذایی جامعه و کمک به ایجاد اشتغال و درآمد، با ظرفیت تولید سالانه یک‌هزار تن با حضور تراب محمدی سرپرست استانداری آذربایجان شرقی و اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در بخش گوگان شهرستان آذرشهر افتتاح شد.

فرآوری بیش از 100 هزار تن محصول سیر در شهرستان آذرشهر

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آذرشهر در مراسم افتتاح این سردخانه گفت: محصول سیر محصولی است که سودآور و دارای اشتغالزایی زیادی است.

حسن علیوند افزود: محصول سیر جز محصولاتی است که در طرح اصلاح الگوی کشت قرار دارد و در شهرستان آذرشهر نیز حدود 20 هزار تن سیر در سال تولید می شود.

وی ادامه داد: شهرستان آذرشهر در فرآوری سیر فعالیت دارد و به تکمیل زنجیره و سورتینگ توجه زیادی شده است بطوریکه بیش از 100 هزار تن محصول از استان های دیگر و شهرستان ها به این شهرستان وارد می شود.

علیوند گفت: فاز اول شهرک سیر با همکاری بخش خصوصی در حال احداث است و فاز بعدی نیز از اراضی ملی احداث خواهد شد.

وی افزود: جهاد کشاورزی برای ایجاد سردخانه ها و تکمیل زنجیره محصول سیر آمادگی داشته و حمایت های لازم را انجام می دهد.

مدیر سردخانه و سورتینگ نیز گفت: این واحد با ظرفیت یک هزار تن و اعتبار 30 میلیارد ریال در حال اجرا و بهره برداری است.

حسن عیوضی افزود: در صورت حمایت و افتتاح فاز دوم اشتغالزایی این واحد از 200 نفر به 500 نفر قابل افزایش است.

 

 

 

 

خبرنگار: مهسا رمضانی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید