۱/۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان سمنان تا پانزدهم آذرماه انجام شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از انجام بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در این استان از ابتدای آذرماه امسال تا پانزدهم این ماه خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در سمنان، محمدرضا قاسمی در این زمینه بیان کرد: امیدواریم با حفظ روند فعلی جوجه ریزی در استان سمنان، تعهد این استان در این زمینه برای تأمین گوشت مرغ گرم موردنیاز شهروندان استان سمنان و استان تهران بهصورت کامل اجرایی شود.
وی با اشاره به اینکه سهمیه در نظر گرفتهشده برای جوجه ریزی در استان سمنان حدود سه میلیون قطعه در هرماه است، اضافه کرد: بهرهبرداران تولید مرغ گوشتی این استان در مسیر عمل به تعهد و تحقق سهمیه خود قرار دارند.
قاسمی با اشاره به اینکه استان سمنان مرغ تولیدی آن بسیار بیشتر از نیاز بازار و مصرف داخلی این استان است، خاطرنشان کرد: تنها حدود ۳۰ درصد از گوشت مرغ گرم تولیدی در استان سمنان نیاز داخلی است و مرغ مازاد تولیدشده بر اساس برنامهریزی انجام شده صرف تأمین بخشی از مرغ موردنیاز پایتخت شده و به تهران صادر میشود.
وی توضیح داد: بر اساس برنامهریزی انجام شده، استان سمنان متعهد به تأمین وزنه ۱۰۰ تن گوشت مرغ گرم برای عرضه در بازار تهران است و با روند فعلی جوجه ریزی این تعهد انجام خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به در پیش بودن ایام نوروز و تقارن نوروز امسال با ایام ماه مبارک رمضان، از تدارک مناسب برای تأمین کالاهای اساسی بهویژه گوشت مرغ گرم برای این ایام در استان سمنان خبر داد.
قاسمی با تأکید بر اینکه تمهیدات لازم در این زمینه باید از هماکنون اندیشیده شود اضافه کرد: تأمین جوجه یکروزه و کنجاله سویا ازجمله تمهیداتی است که برنامهریزی برای آن انجام شد.
وی با اشاره به برقراری مستمر جلسات قرارگاه امنیت غذایی کشور و حضور فعال مدیران سازمانهای جهاد کشاورزی استانهای سراسر کشورمان، ابراز امیدواری کرد که روند تأمین کنجاله سویا و ورود دانههای سویا به کشور، دارای شرایط بهتری شود تا شاهد استمرار تولید گوشت مرغ در کشور و استان سمنان بوده و شرایط مطلوب تولید این محصول پروتئینی ادامه یابد.
دیدگاه تان را بنویسید