Iranian Agriculture News Agency

نذرتان مقبول...

خورش قیمه یکی از غذاهای ایرانی و پرطرفدار در میان ما ایرانیان است که برای طبخ آن از رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده، لپه، گوشت قرمز یا گوشت سفید، سیب زمینی به همراه لیموی خشک (لیمو امانی) یا آلو به عنوان طمع دهنده استفاده می‌شود.ادویه ای که معمولا" در اواخر زمان طبخ به آن اضافه می شود، دارچین است. این خورش به همراه پلو سرو می شود. از آنجا که در برخی مناسبت های مذهبی در کشور ایران مثل همین آیین های تاسوعا و عاشورا نیز به عنوان نذری تهیه و توزیع می‌شود،عکس روز امروز را به تصویری از این غذای خاص مناسبت امروز اختصاص داده ایم.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید