Iranian Agriculture News Agency

ایانا به مناسبت 25 اکتبر روز جهانی پاستا منتشر می کند:

پاستا؛ فرآورده ای بین المللی با طعمی محبوب برای مردمان 5 قاره جهان/ گزارش تصویری

روز جهانی پاستا، روزی است که به مناسبت آن در 25 اکتبر هر سال جشن می گیرند. هدف اصلی برپایی روز جهانی پاستا، بر شمردن فواید مغذی پاستاست. خوردن غذاهای ایتالیایی در سفر به ایتالیا لذت بخش است .شهرها ومناطق مختلف ایتالیا، هرکدام پاستای فوق العاده و مختص به خود را دارند...

پاستا؛ فرآورده ای بین المللی با طعمی محبوب برای مردمان 5 قاره جهان/ گزارش تصویری

خبرگزاری کشاورزی ایران(ایانا): روز جهانی پاستا، روزی است که به مناسبت آن در 25 اکتبر هر سال جشن می گیرند. هدف اصلی برپایی روز جهانی پاستا، بر شمردن فواید مغذی پاستاست. خوردن غذاهای ایتالیایی در سفر به ایتالیا لذت بخش است .شهرها و مناطق مختلف ایتالیا، هرکدام پاستای فوق العاده و مختص به خود را دارند .



پاستا جزو رژیم های مهم غذایی در منطقه مدیترانه و ایتالیاست. مردم ایتالیا بیشتر از ساکنان نواحی دیگر دنیا پاستا می خورند. ایتالیا حدود یک سوم پاستای جهان را تولید می کند و این درحالی است که همگان بر این فرضیه اتفاق نظر دارند که دستگاه های تولید پاستا در مکان های باستانی روم و در مقبره های اتروسکان کشف شده است و نشان دهنده آن است که مردم ایتالیا مدت زیادی است که پاستا می خورند.




این روز به خصوص (روز جهانی پاستا) نخستین بار در سال 1995 میلادی در شهر روم، پایتخت ایتالیا، برپا شد .از آن زمان، تمام دنیا کانون توجه خود را به ارتقای فواید مغذی پاستا معطوف ساخت. بعد از 2 سال، این روز شکل قانونی پیدا کرد و به عنوان روز جهانی پاستا اعلام شد.



در سالیان اخیر، درمورد رژیم های غذایی مشهور، همواره این ادعا مطرح بوده است که غذاهایی مانند پاستا که حاوی کربوهیدرات هستند، مغذی بوده و برای سوخت و ساز بدن خوب سازماندهی شده و انرژی زیادی دارند. این غذاها، دارای ویتامین B هستند و برای تشکیل سلول، هوشیاری ذهنی و تبدیل انرژی ضروری بوده و برای تقویت سیستم دفاعی بدن مفید هستند



بیست و پنجم اکتبر هر سال، روز جهانی پاستا، به عنوان گامی ابتکاری برای ترویج مصرف ماکارونی در نقاط مختلف جان، جشن گرفته می شود







هدف اصلی روز جهانی پاستا، جلب توجه مصرف کنندگان و رسانه ها به سمت پاستاست . علت این امر در آن است که پاستا فراورده ای بین المللی است که درهر 5 قاره مصرف می شود. پاستا کیفیت بی چون وچرا و بسیار مطلوبی دارد. این محصول، برای سلامتی و زندگی پرتحرک امروزی مناسب است،ضمن آنکه در عین سادگی، از قابلیت های لازم برای تبدیل شدن به یک وعده غذایی سطح بالا نیز برخوردار است




تمام کشورهایی که روز جهانی پاستا (ماکارونی) را گرامی می دارند، تلاش می کنند در این روز، ضمن ارج نهادن به راهبرد جهانی، از نشان ویژه این روز نیز حداکثر استفاده را برده و آن را در معرض دید همگان قرار دهند







انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید