معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه خبر داد:
اجرای طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی در کرمانشاه از اول آذر ماه / تولید 63 هزار تن گوشت مرغ در استان
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: فواید اجرای طرح شامل: افزایش کیفیت گوشت مرغ، بالا رفتن شاخصهای اقتصادی و بهرهوری و کاهش تلفات گوشت مرغ و زمینه سازی برای ایجاد خط 02 کشتارگاهی برای افزایش صادرات گوشت مرغ است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در جلسه کمیته فنی مرغ گوشتی که با حضور مدیران و کارشناسان این سازمان و تشکلهای بخش طیور در این سازمان برگزار شد، گفت: کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی در دستور کار سازمان قرار دارد .
به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، بهرام خانی با بیان این مطلب افزود: طرح کاهش سن و کشتار مرغ گوشتی طرحی ملی است که در سال گذشته به صورت آزمایشی در استان کرمانشاه اجرا شد و تجربیاتی در این خصوص نیز به دست آمد که اجرای آن میتواند به اقتصاد صنعت مرغداری و اقتصاد خانوار کمک کند .
وی با اشاره به اهداف اجرای طرح کاهش سن کشتار خاطرنشان کرد: تاریخ اجرای طرح از اول آذر ماه ابلاغ شده است که با هماهنگی تشکلهای بخش خصوصی، انجمن کشتارگاه ها و دستگاههای مرتبط از جمله دامپزشکی و شرکت پشتیبانی امور دام با هدف بالا بردن رضایت مصرف کننده و تولید کنندگان مرغ اجرایی میشود .
وی با بیان فواید بسیار زیاد طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی در استان تصریح کرد: فواید اجرای طرح شامل بالا بردن کیفیت گوشت مرغ، بالا رفتن شاخصهای اقتصادی و بهرهوری و کاهش تلفات گوشت مرغ است.
خانی یکی دیگر از فواید کاهش سن کشتار را زمینه سازی برای ایجاد خط 02 کشتارگاهی برای افزایش صادرات گوشت مرغ عنوان کرد .
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان فرهنگ سازی در زمینه مصرف گوشت مرغ با وزن پایین را ضروری دانست و گفت: همچنین خانواده ها از مصرف مرغ زنده پرهیز کرده و از مرغهای بستهبندی شده مناسب که با قیمت مناسب به بازار عرضه میشود استفاده کنند .
خانی با اشاره به تولید 63 هزار تن گوشت مرغ در استان خاطرنشان کرد: در تأمین نیاز داخلی استان مشکلی وجود ندارد و مازاد بر نیاز تولید مرغ داریم .
وی تصریح کرد: از لحاظ کیفیت به سمت تولید مرغ با برند سالم در حرکتیم و تاکنون دو برند در زمینه مرغ سبز به ثبت رسیده است .
شهرام قنبری مدیر طیور جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز با ارائه گزارشی از مردم استان خواست که از خرید مرغ لاشه با وزن بیشتر از یک کیلو و 600 گرم خودداری کنند؛ زیرا مرغ با وزن استاندارد میتواند به اقتصاد خانوار و اشتغالزایی طرحهای طیور کمک شایانی کند .
دیدگاه تان را بنویسید