Iranian Agriculture News Agency

مدیرامور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خبر داد:

تولید 5000 تن گوشت بوقلمون در اصفهان / صادرات 200 تن به خارج از کشور

مدیرامور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: 95 واحد تولید بوقلمون با ظرفیت تولید ونگهداری 630 هزار قطعه در این استان فعال هستند و امسال در حدود پنج هزار تن گوشت بوقلمون در این واحدها تولید شده است.

تولید 5000 تن گوشت بوقلمون در اصفهان / صادرات 200 تن به خارج از کشور

مدیرامور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از تولید پنج هزار تن گوشت بوقلمون در این استان خبر داد.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، فیضی با بیان این مطلب گفت: این استان با تولید و تأمین 40 درصد گوشت بوقلمون کشور، رتبه نخست این صنعت را به خود اختصاص داده است .

وی با بیان اینکه 95 واحد تولید بوقلمون با ظرفیت تولید ونگهداری 630 هزار قطعه در این استان فعال هستند، افزود: امسال در حدود پنج هزار تن گوشت بوقلمون در این واحدها تولید شده است .

مدیرامور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه حدود 200 تن گوشت از اصفهان به خارج از کشور و کشورهای عربی صادر شده است افزود: در این مدت 30 درصد گوشت بوقلمون به استان های جنوبی، فارس و تهران صادر می شود .

بوقلمون دارای گوشت سفید و کم چربی درناحیه سینه و دارای گوشت تیره و قرمز در قسمت های ران است که مصرف آن به دلیل داشتن چربی کم و پروتئین بالا دارای آهن، روی، فسفر، پتاسیم و ویتامین های B است.


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید