Iranian Agriculture News Agency

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی اعلام کرد:

تولید 6000 تن گوشت قرمز و 51000 تن شیر در خراسان جنوبی در شش ماهه نخست امسال

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی گفت: طبق پیش بینی های انجام شده میزان تولید شیر خام استان از ۱۰۳ هزار تن در سال ۹۵ به بیش از ۱۲۷ هزار تن و میزان تولید گوشت قرمز استان از ۱۳ هزار تن در سال جاری به بیش از ۱۴ هزار تن در سال ۹۹ خواهد رسید.

تولید 6000 تن گوشت قرمز و 51000 تن شیر در خراسان جنوبی در شش ماهه نخست امسال

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی از تولید شش هزار و 86 تن گوشت قرمز و 51 هزار و 94 تن شیر در شش ماهه نخست امسال در این استان خبر داد.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی، هاشم ولی پور مطلق با اشاره به برنامه های اقتصاد مقاومتی در حوزه دام و طیور، گفت: در این راستا امسال باید میزان تولید گوشت قرمز در استان به بیش از 13 هزار تن برسد .

وی با اشاره به تعریف پروژه های اقتصاد مقاومتی در حوزه دام و طیور افزود: تأمین پروتئین حیوانی مورد نیاز در راستای تأمین امنیت غذایی، حفظ و حراست از ذخایر ژنتیکی دام و استفاده بهینه از منابع خوراک دام و علوفه مرتعداری کشور؛ از جمله پروژه های تعیین شده در این حوزه به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه باید در سال جاری میزان تولید گوشت قرمز در استان به بیش از ۱۳ هزار تن برسد، یادآور شد: طی شش ماهه نخست امسال ۶.۸۶ هزار تن از این میزان محقق شده است .

ولی پور مطلق به پیش بینی تولید بیش از ۱۰۳ هزار تن شیر خام در استان اشاره کرد و گفت: طی شش ماهه ابتدای امسال میزان تولید شیر در استان نیز حدود ۵۱.۹۴ هزار تن بوده است .

وی از تحقق ۵۸ درصدی برنامه های اقتصاد مقاومتی در حوزه تولید شیر خام کشور خبر داد و گفت: طی هفت ماهه ابتدای امسال ۵۶.۸ میلیون تن شیر خام در کشور تولید شده است .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه در حوزه تولید گوشت قرمز نیز سیاست های اقتصاد مقاومتی تولید ۸۱۹ میلیون تن گوشت در کشور پیش بینی شده که طی هفت ماهه امسال ۵۹ درصد از این میزان محقق شده است .

به گفته وی در برنامه ششم توسعه نیز میزان تولید گوشت قرمز استان از ۱۳ هزار تن در سال جاری باید به بیش از ۱۴ هزار تن در سال ۹۹ افزایش یابد .

ولی پور مطلق خاطرنشان ساخت: همچنین طبق پیش بینی های انجام شده میزان تولید شیر خام استان از ۱۰۳ هزار تن در سال ۹۵ به بیش از ۱۲۷ هزار تن در سال ۹۹ خواهد رسید.

وی در پایان به پیش بینی افق چشم انداز اشاره کرد و گفت: در این چشم انداز نیز باید میزان تولید گوشت قرمز استان به بیش از ۱۶ هزار و ۳۳۰ تن و تولید شیر خام نیز به ۱۶۱ هزار و ۶۶۰ تن در سال ۱۴۰۴ افزایش یابد.


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید