طرز تهیه منسف؛ غذای محبوب فلسطینی ها
منسف ، غذای ملی اردنیها و غذای محبوب فلسطینی هاست که با گوشت قرمز درست می شود. اردنیها برای پختن منسف، تکههای گوشت را شسته، در ظرف آب قرار داده برای 4 تا 8 ساعت در یخچال می گذارند.
کمی کره را آب کرده، گوشت (که آب آن گرفته شده و کاملا خشک است) را به آن اضافه میکنند تا سرخ شود؛ تا جایی که رنگ آن قهوهای شود. نمک و فلفل به گوشت زده، آب را به آن اضافه میکنند (به اندازهای که آب روی گوشت را بگیرد). دمای گاز را کم میکنند تا گوشت بپزد.
حدود یک ساعت بعد، پیاز را می ریزند و حدود 30 دقیقه دیگر روی اجاق می ماند. همزمان، ماست را با حرارت متوسط گرما میدهند تا آب آن جمع شود. سفیده تخممرغ و نمک به ماست اضافه میکنند، سپس مخلوط به دست آمده را به آرامی به گوشت در حال پختن اضافه میکنند. همزمان با اضافه کردن ماست، با یک قاشق چوبی غذا را در یک جهت هم می زنند تا کاملا مخلوط شود. دمای زیر غذا را کم میکنند و اجازه میدهند 10دقیقه دیگر بپزد. برای تزئین این غذا از بادام و میوه کاج تفت داده شده در کره استفاده میکنند. منسف معمولا با برنج سرو میشود.
دیدگاه تان را بنویسید